S-a inchis Gano Excel in S.U.A. si Canada?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Se pare că gigantul MLM în domeniul cafelei Gano Excel s-a închis în S.U.A. și Canada, deoarece partenerii nu se mai pot loga pe site. Circulă vești, scrie Ted Nuyten pe Business For Home, care insinuează că Joven Cabasag, CEO Gano Excel, ar fi plecat cu baza de date și a negociat secrete pentru a pune bazele altei companii, Gano Life.

Pe site-ul din S.U.A. al Gano Excel exista o descriere a ascensiunii lui Joven Cabasag:

Urmându-și pasiunea de-o viață pentru plante, domnul Leow a studiat intens proprietățile medicinale ale diferitelor specii de ciuperci. Astfel, a descoperit o ciupercă misterioasă, numită Ganoderma lucidum, care avea o paletă largă de beneficii, pe care a dorit să le comercializeze la scară largă. Și s-a orientat către cafea, cea mai cunoscută băutură din întreaga lume. În următorii 10 ani, acest liniștit și modest cercetător a construit cea mai mare companie de network marketing din Asia, începând de la o mică fermă din Malaezia.

Dorind să aibă succes și pe cea mai mare piață de profil din lume, el și-a început operațiunile în Statele Unite timid, cu un birou mic și o linie telefonică. D-nul Leow avea nevoie de un lider cu experiență, cu care să împărtășească aceeași viziune și l-a aflat în d-nul Joven Cabasag.

Acesta și-a pus experiența în vânzări directe în slujba companiei, preluând postul de Vice-Președinte Executiv al Americii de Nord , încă din 2003, când a aflat de “cafeaua îmbogățită” și de faptul că e al doilea bun tranzacționat din lume, după petrol. În mai puțin de un an, el a reușit să adune o comunitate de 30.000 de parteneri în afacere și vânzări lunare ce ajungeau și la 7 cifre.

Prin dedicarea sa,  Joven Cabasag a reușit o ascensiune fulminantă a companiei în S.U.A. și astfel a apărut “The Promenade”, un centru de 3.700 de mp unde membrii afiliați pot avea întâlniri, discuții, prezentări în birouri mobile și pot învăța mai multe despre produs și oportunitate.

De asemenea, a crescut capacitatea de livrare a sistemului logistic și a susținut compania în perioada crizei, investindu-și chiar economiile familiei ca să asigure stabilitatea echipei sale. Ca recunoaștere pentru eforturile depuse, Joven a fost numit CEO al Gano Excel și a primit conducerea operațiunilor de pe întregul continent american.

Joven Cabasag, acest “Steve Jobs” al Gano Excel a reușit să facă din compania condusă, lider de piață în domeniul „cafelei îmbogățite” și să o pregătească pentru următoarea treaptă din evoluția sa.

 

N.R.:   Pe site-ul oficial al companiei, Joven Cabasag încă apare ca CEO al Gano Excel America.

De asemenea, există și un comunicat oficial de la începutul lunii ianuarie a.c., prin care se anunță un upgrade al sistemului informatic, dându-se asigurări în privința păstrării securității datelor partenerilor.

Totuși, la tentativa de “Affiliate login”, sistemul returnează, la momentul redactării acestui articol, “HTTP 500 – Internal Server Error”.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar