Ryan Napierski este noul șef al vânzărilor Nu Skin la nivel global

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

nu sRyan Napierski a fost numit Președinte al vânzărilor și operațiunilor globale ale Nu Skin. Napierski, un veteran al companiei Nu Skin, unde lucrează de 20 de ani, ocupă poziția eliberată de Dan Chard.

“De-a lungul anilor, la fiecare promovare sau sarcină nouă, Ryan s-a dovedit un lider capabil și a făcut față fiecărei noi provocări cu succes”, a spus Truman Hunt, președintele companiei. “Am toată încredereryana că Ryan are expertiza și experiența necesară pentru a conduce vânzările globale ale organizației Nu Skin.”

Napierski, până de curând președinte al Nu Skin Japonia și Asia de Nord, și-a petrecut ultimii 8 ani în Asia, jucând un rol important în desfășurarea afacerii în regiune. Înainte de a fi numit președinte regional, Napierski a ocupat funcția de vicepreședinte de dezvoltare a afacerii în Asia de Nord  și președinte Nu Skin Japonia.

De când s-a alăturat companiei, în 1995, Napierski a ocupat mai multe funcții, printre care cea de vicepreședinte global de dezvoltare a afacerii, ocupându-se de planul de compensare al companiei, funcția de manager general al companiei în Marea Britanie și vicepreședinte de dezvoltare a afacerii pe Europa. Napierski are o diplomă de licență în afaceri, o diplomă de master în administrarea afacerilor de la Universitatea Duke și o diplomă de master în afaceri internaționale la Goethe Universitat din Germania.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar