Rwanda: Visele devin realitate prin Network Marketing

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Noii distribuitori pornesc adesea după ce află despre povești de succes ale oamenilor care au reușit prin intermediul network marketing-ului. Allafrica.com prezintă o astfel de poveste, a unui bărbat devenit partener al companiei americane Forever Living Products (FLP). Gilbert Mizero se gândea să-și organizeze nunta, care costa aproximativ 7 milioane Rwf (franci Rwanda) și și-a dat seama că nu poate strânge această sumă cu un salariu de 300.000 Rwf (300.000 Rwf = aproximativ 363 Euro). În trei ani de muncă a reușit să strânga mai puțin de 1 milion Rwf. S-a hotărât să se aventureze într-o afacere, dar nu a reușit să adune nici jumătate din sumă.

Mizero a ales soluția network marketing-ului în februarie anul trecut, la invitația unui prieten, iar în septembrie s-a căsătorit după ce a strâns un sfert din suma necesară.

“În iunie eram deja manager”, a spus Mizero, precizând că în acea lună a câștigat aproximativ 1.215.468 Rwf. “De când am devenit manager, câștig în medie, pe lună, 1,2 milioane Rwf”, a spus el.

Mizero are acum 200 de distribuitori, iar în următorii cinci ani visează la o casă care valorează 300 de milioane Rwf și o mașină de 50 de milioane Rwf.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar