Ruja Ignatova la București! Peste 3.000 de participanți așteptați la primul eveniment OneCoin România din 2016

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 3,67 out of 5)
Încarc...

onecoinKick-off de anvergură organizat de OneCoin România! Este vorba despre un eveniment la care sunt așteptate 3.000 de persoane și care va avea loc la Romexpo, în data de 23 ianuarie. Acesta este de departe cel mai mare eveniment OneCoin din Europa, fiind depășit doar de evenimentele de peste 5.000 de participanți organizate în Asia.

Printre speakerii evenimentului se numără liderii locali Marian Grigore și Cristi Călina, dar și invitați speciali, mai exact Kari Wahlroos, Ambasador OneCoin Europa, și – surpriză de ultimă oră – fondatoarea companiei, Ruja Ignatova, care și-a anunțat prezența doar la trei evenimente din lista kick-off-urilor europene, la Frankfurt (9 ianuarie), la Budapesta (16 ianuarie) și București (23 ianuarie).

Programul evenimentului este dedicat publicului larg între orele 12.00 și 16.00, incluzând și două momente artistice, o tombolă cu premii substanțiale și un moment de recunoaștere pentru noile niveluri de carieră atinse în România, și doar partenerilor OneCoin între orele 17.00 și 21.00, interval în care este programat un training ținut de Kari Wahlroos.

Vezi interviul realizat de MLM News cu fondatoarea OneCoin, Ruja Ignatova, în vara anului trecut:

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar