Rovia, desemnată cea mai bună agenţie de travel online din lume în 2014

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Agenţia de călătorie Rovia a fost aleasă câştigătoarea ediţiei 2014 a World Travel Awards la categoria agenţii de travel online.logo-rovia

Au mai fost nominalizate agenţii online prestigioase, cum ar fi booking.com, ebookers.com, eDreams, Expedia, GetGoing, Orbitz etc.

World Travel Awards are ca obiectiv să recunoască, să răsplătească şi să celebreze excelenţa din toate sectoarele industriei mondiale de călătorie şi turism.

Anul acesta, festivitatea de premiere a avut loc la Anguilla, în Caraibe, şi a fost prezentată de celebra actriţă Vivica Fox.

Despre locul de desfăşurare a evenimentului, Preşedintele World Travel Awards, Graham Cooke a spus: „Va fi o onoare pentru WTA să vizităm Anguilla pentru prima oară şi nu mă pot gândi la un loc mai bun pentru noi de a celebra ce e mai bun în turismul mondial decât CuisinArt Golf Resort & Spa.”

Cât despre gazdă, iată ce spune directorul general, Stephane Zaharia: „Recunoaşterea de către WTA este pe bună dreptate considerată ca cea mai mare distincţie din sectorul turistic. Abia aşteptăm să ne extindem tradiţia bogată în ospitalitate înspre participanţii specialişti în călătorii din toată lumea şi să-i invităm pe fiecare din ei să încerce renumita noastră bucătărie, ofertele de vin şi golf din această destinaţie unică.”

Ceremoniile de decernare a World Travel Awards sunt îndeobşte considerate drept cel mai notoriu eveniment din industria de călătorie, locul unde liderii guvernamentali şi din industria de profil se reunesc cu media internaţională de print şi de televiziune.

Câştigarea unui Premiu World Travel a dovedit o creştere semnificativă a renumelui acelei companii, precum şi o îmbunătăţire spectaculoasă a profitabilităţii şi recunoaşterii. Nu degeaba aceste gale sunt denumite Oscarurile industriei de călătorie.

O listă completă a nominalizaţilor pentru Ceremonia de Gală a Marii Finale poate fi văzută aici.

Reamintim că Rovia este marcă înregistrată a holdingului WorldVentures. Despre avantajele pe care le oferă Rovia vorbeşte mai jos preşedintele companiei, Mike Putman.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar