România, pe harta evenimentelor Jeunesse

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (24 votes, average: 4,50 out of 5)
Încarc...

JeEveniment important pentru partenerii Jeunesse! La mai puțin de un an de la pornirea echipei conduse de Edy Ardeleanu, România figurează pe harta evenimentelor companiei. Jeunesse SuperSaturday are loc în data de 19 martie 2016, la Hotel Athenee Palace Hilton din București, avându-i ca invitați speciali pe Jarek Flis – General Manager pe Europa Centrală și de Est, Vlad Hadji – General Manager pe Russia și CSI, și pe Sctott Lindahl – reprezentant senior relații cu clienții.

Întânirea este deschisă, cu intrare liberă, pentru invitații care doresc să afle informații despre produsele și oportunitatea oferită de Jeunesse, între orele 12.00 și 14.00. Iar intervalul 15.00 – 18.00 este dedicat trainingului partenerilor.

Panoul de speakeri ai evenimentului este completat de Miguel Oliveira – Rubin Director Portugalia și de liderii locali Edy Ardeleanu – Safir Executiv, Gigi Popa – Perla Executiv și Mirela Visan – Jade Executive. MC-ul evenimentului va fi Florina Trandafir, iar traducerea va fi asigurată de Cristina Tudor.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar