Rok Chwatal, Director Calivita pentru zona fostei Iugoslavii: Nu vă fie teamă să vă părăsiți zona de confort

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

cali4Eveniment regional Calivita extrem de reușit, la finalul saptămânii trecute. Speakerii au oferit partenerilor independenți si companiei o serie de informații, atât despre produse, cât și informații tehnice de network marketing.

Directorul Calivita România, Dan Fetescu, a subliniat încă o dată unul dintre pilonii succesului Calivita în cei 20 de ani pe care îi aniversează compania de la deschiderea pieței noastre: procentul mare de retenție a consumatorilor. Daniela Gafencu, director de vânzări al companiei, a abordat o temă de mare interes pentru parteneri – construcția echipei, iar informațiile despre produse au fost oferite de Dr. Dumitru Georgiana și Dr. Alexandrina Galiceanu. Alte teme legate de dezvoltarea afacerii Calivita și motivele pentru care ai dezvolta o astfel de afacere au fost abordate de Cosmin Cîrstea, Luiza Maria Micu, Victoria Voicu și Ionala Bădilă.

cali5

rok

 

 

 

 

 

 

cal

cali1

 

 

 

 

 

 

Organizatorii au oferit însă un regal participanților prin invitatul special al zilei, Rok Chwatal, Director de dezvoltare a rețelei și management al Evenimentelor pentru țările din fosta Iugoslavie, venit, așa cum declară el însuși, cu intenția de a oferi un plus de energie partenerilor Calivita România. Asta deoarece, spune Rok Chwatal, deși Calivita este în România de 20 de ani, există încă aici oportunitatea de dezvoltare. La finalul evenimentului, MLM News a realizat și un interviu cu Rok Chwatal, pe care vă invităm să îl urmăriți, mulțumindu-i totodată pentru traducere Ionelei Mengher:

Calivita își continuă seria evenimentelor regionale, următorul fiind la Iași, în 24 septembrie, la Congress Hall Palas. De asemenea, cel mai așteptat eveniment al companiei este cel din 5 noiembrie, de la Budapesta, cea de-A 25 Gală aniversară Calivita.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar