Robotul Sophia, machiat în premieră de Avon la Brand Minds 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Robotul Sophia, machiat în premieră de AvonAvon a machiat robotul Sophia, în premieră, la conferința Brand Minds 2018. Sophia, primul robot din istorie care a primit cetățenia unui stat, a purtat în premieră make-up marca AVON, în cadrul evenimentului Brand Minds care a avut loc pe 11 mai, la București. Sophia a fost invitatul special al conferinței dedicate anul acesta chiar inteligenței artificiale.

Roxana Minea, make-up artist AVON, a folosit diverse produse de înfrumusețare pentru robotul umanoid prezent pentru prima oară în România. Ședința inedită de make-up a fost difuzată LIVE pe pagina de Facebook AVON Space, unde Roxana Minea a dat detalii despre produsele folosite într-un dialog cu vedeta online Oana Tache.

Robotul construit în Hong Kong, de către compania Hanson Robotics, poate simula o gamă completă de expresii faciale, poate urmări și recunoaște chipurile, ne poate privi în ochi și este capabil să simuleze discuții naturale.

Conferința Brand Minds, un eveniment în cadrul căruia au vorbit câțiva dintre cei mai mari influenceri din lume, a abordat subiecte de actualitate, precum inteligența artificială, inteligența emoțională sau rolul neuroștiinței în vânzări și publicitate. Alături de Sophia au mai urcat pe scenă Shed Simove, antreprenorul Seth Godin, autorul inteligenței emoționale Daniel Goleman, antropologul american Helen Fisher și formatorul de leadership Robin Sharma.

Afacerile Avon, cel mai important jucător din industria locală de cosmetice, vor înregistra anul acesta un avans de până în 5%.

Sursa foto: iqool.ro

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar