Rich DeVos se destăinuie în noua sa carte: “Simply Rich: Viața și lecții de la unul dintre cofondatorii Amway”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

simply rich de vosRich DeVos, cofondatorul Amway, a scris mai multe cărți de-a lungul anilor, dar noua lui carte oferă o privire mai profundă asupra vieții sale personale, inclusiv interacțiunile cu soția sa, copiii și nepoții.

Cartea de 284 de pagini, “Simply Rich: Viața și lecții de la unul dintre cofondatorii Amway”, a fost realizată cu ajutorul familiei: soția sa Helen a fost editor șef, iar fiii Dick și Doug acordă interviurile în mass-media în numele său. Celălalt fiu, Dan, și fiica Cheri îl vor însoți pe miliardarul în vârstă de 88 de ani la două lansări de carte locale.

Doug DeVos crede că cititorii vor descoperi că Rich DeVos pe care îl știu din aparițiile publice și cel din viața privată este același.

“Vei descoperi cum a anume a fost crescut, acea atmosferă de creștere rapidă, cum o numește chiar el și influența pe care a avut-o în viața sa” spune Doug DeVos. “Cred că același lucru a încercat să îl facă și pentru noi, să creeze o atmosferă, un mediu în care ești susținut, unde ești încurajat, întotdeauna provocat să dai maximum din ceea ce poți. Același lucru este valabil și vizavi de Amway, și în ceea ce privește viețile noastre, ale membrilor familie.”

Atât Dick, cât și Doug, spun că povestea lor preferată din carte este una dintre cele mai vechi: aceea când Rich DeVos și cel mai bun prieten, Jay Van Andel, au încercat să navigheze în jurul Americii de Sud, răsturnându-se în final cu barca lor. Amicii de liceu au avut câteva aventuri și eșecuri în afaceri înainte de a pune bazele întreprinderii care i-a făcut bogați și faimoși, Amway. Lansată în 1959, este cea mai mare companie de vânzări directe din lume, cu vânzări de 11,8 miliarde dolari în 2013. Compania cu sediul în Ada – Michigan rămâne în proprietate privată, deținută de către familiile DeVos și Van Andel.

Sursa:  MLive.com

 

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar