Rezultate financiare ale companiilor de vânzări directe în primul trimestru din 2014

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

financial-resultsHerbalife Ltd. anunță cifre record ajustate pentru primul trimestru din 2014, iar rezultatele au dus la creșterea profitului orientativ pentru 2014. În primul trimestru, s-au înregistrat vânzări nete de 1,3 miliarde de dolari, ceea ce reprezintă o creștere de 12% comparativ cu aceeași perioadă a anului anterior, și un cash flow de 191 milioane dolari.

Avon a raportat după primul trimestru din 2014 încasări cu 3% mai mici în dolari (constanți) comparativ cu primul trimestru din 2013. Datoria netă a Avon (datoriile totale, mai puțin numerarul) pentru primul trimestru al anului 2014 a fost de 1,9 miliarde dolari, în creștere cu 299 milioane de dolari față de nivelul de la sfârșitul anului 2013, și cu 239 milioane dolari mai mică decât la 31 martie 2013.

Nu Skin Enterprises Inc. a anunțat venituri de 671,1 milioane dolari, adică o creștere de 24% față de aceeași perioadă a anului 2013. Veniturile au fost afectate negativ cu 4% de fluctuațiile valutare, dar câștigurile pe acțiune pentru trimestrul I au fost de 1,05$, cu 17% mai mari față de anul precedent.

Pentru Oriflame, vânzările în Euro au scăzut cu 14%, până la 327,2 milioane, de la 381,3 în primul trimestru al anului 2013. Numărul de consultanți activi a scăzut cu 5%, până la 3,5 milioane. Președintele companiei, Magnus Brännström, a comentat: “Cu o devalorizare puternică a monedelor și provocări de natură excepțională în două dintre cele mai mari piețe ale noastre, Rusia și Ucraina, nu există nici o îndoială că societatea se confruntă cu condiții foarte dure. Ca o măsură de prudență, Consiliul este de părere că nu ar trebui să existe nicio plată a dividendelor în Q3. Noua noastră divizare a Ariilor Afacerii Globale, ilustrează în mod clar situația: avem nevoie să reconstruim momentum și să îmbunătățim profitabilitatea în fostele state sovietice și Europa, în timp ce vom continua să vedem o evoluție pozitivă în America Latină, Turcia, Africa și Asia.”

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar