Eşti în căutare de recomandări?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4,50 out of 5)
Încarc...

RefferalsEşti în căutare de recomandări?

E foarte simplu dacă urmezi aceşti şapte paşi:

  1. Trebuie să ai o imagine clară a prospectului perfect pentru tine. Cu alte cuvinte, imaginează-ţi genul (feminin, masculin), vârsta, tipul de personalitate, rol etc. Asta nu înseamnă să te limitezi singur la un anumit tip, dar, astfel, persoana care face recomandarea are o imagine mentală cu care să lucreze.
  2. Împărtăşeşte-ţi angajamentul, dedicaţia. „Înţeleg că nu eşti interesat, dar sunt realmente decis(ă) să ajut oamenii să-şi îmbunătăţească situaţia financiară şi să-şi obţină libertatea personală…”
  3. Cere-le ajutorul. „Ai vrea să mă ajuţi în misiunea mea de a găsi oameni pe care să-i ajut?”
  4. Cere cu precizie ce doreşti încă din primul stadiu. Spre exemplu: „Persoanele pe care le caut sunt mame cu copil între 5 şi 10 ani care au cheltuieli şi care sunt îngrijorate de situaţia lor financiară. Ştii pe cineva care se potriveşte cu descrierea?”referral2
  5. Dacă da, întreabă dacă poate să anunțe acea persoană că o vei suna sau e suficient să spui că o suni la recomandarea sa. Dacă nu, întreabă dacă ar vrea să te recomande dacă şi când vor întâlni o persoană ca acea descrisă mai sus.
  6. Asigură persoanele respective că, la fel ca în cazul lor, nu vei fi insistent(ă) sau deranjant(ă). Ai nevoie doar de câteva minute din timpul lor pentru a-ţi putea prezenta oportunitatea.
  7. Mulţumeşte-le pentru disponibilitatea de a te ajuta în orice mod sunt dispuşi.

Urmând acest sistem, vei câştiga valoare din fiecare conversaţie pe care o ai, şi vei fi mai încrezător(toare) să vorbeşti despre afacerea ta de vânzări directe cu mai multe persoane, indiferent de rezultatul pe care-l prevezi.

Sursa: dswa.org

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar