Recomandarea este mai puternică decât oricând în afaceri pentru atragerea de noi clienţi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...
Robert Viljoen Vavavox

Robert Viljoen

Proprietarii de afacere, în special noii antreprenori, sunt mereu stresaţi de cum să atragă potenţiali clienţi să afle despre serviciile şi produsele pe care ei le oferă.

Un studiu Nielsen recent arată că 92% dintre consumatori au încredere în recomandările din partea prietenilor şi familiei mai multă decât în orice altă formă de publicitate.

Un alt studiu, întreprins de gigantul telecom Verizon a demonstrat că 85% din afacerile mici din SUA au avut succes datorită „word of mouth” (recomandărilor).

„Afacerile nu trebuie să cheltuiască bani pe publicitate la TV, radio sau afişaje stradale, ceea ce costă enorm. Modul de a te face cunoscut este cea mai simplă, cea mai organică metodă de publicitate dintre toate: recomandarea. Comunicarea corectă, neîngrădită, de la om la om.”

        Robert Viljoen, director Vavavox

Vavavox, lansat în 2014, este un site web de recomandări de business care acţionează ca un portal pentru interacţiune între diverşi furnizori de servicii şi consumatori. Proprietarii de business îşi înregistrează afacerea pe site, iar consumatorii scriu opinii despre calitatea serviciilor primite de la diverşi furnizori de servicii.

„Adoptarea la scară largă a internetului a accelerat tranziţia de la afişele sclipitoare, luminoase, către comunităţile de persoane strâns legate care-şi recomandă servicii unele altora. Afacerile au profitat de recomandări de la naşterea comerţului, dar numai acum este cu adevărat posibil să fii la curent cu ce se spune.”

        Robert Viljoen, director Vavavox

Şi tot el completează:

„În final, se confirmă ceea ce am crezut dintotdeauna: conversaţia se mută online, iar dacă reprezinţi o afacere, cea mai bună metodă de a reuşi este să faci lumea să vorbească despre tine.

Sursa: mediaupdate.co.za

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar