Recomandă și câștigă curse gratuite cu Uber

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

uberPănă pe 9 iunie, Uber România dublează valoarea curselor gratuite pe care le oferă utilizatorilor care invită pe cineva să încerce serviciul pentru prima dată. Astfel, fiecare recomandare poate aduce o cursă de 40 de lei, față de 20 de lei, cât este în mod normal.

Pentru a face o recomandare, fiecare utilizator Uber are un cod personal pe care il poate trimite oricui vrea să încerce un serviciu sigur, de încredere, 100% fără numerar și fără bacșiș. Cu acel cod, un nou utilizator va putea face o prima cursă gratuită. Spre exemplu, dacă cineva oferă codul personal către 15 persoane, iar acestea își fac cont și fac o primă cursă cu Uber, va primi la rândul său 15 curse în valoare de cel mult 40 de lei, pe care le poate folosi în termen de 90 de zile.

În plus, utilizatorul care reușește să convingă cel mai mare număr de prieteni să încerce Uber în perioada promoțională va fi răsplătit cu două ceasuri Apple Watch, pentru a putea face unul cadou. Vezi aici mai multe detalii.

Recent, Uber a scăzut tarifele în București la serviciul uberX cu 10%, la 1.45 lei pe kilometru, 0.26 lei pe minut și 8 lei tariful minim. Astfel, o cursă în valoare de până la 40 de lei poate acoperi un traseu de la Aeroportul Henry Coandă la Piața Alba Iulia sau din Drumul Taberei până în Pipera.

Despre Uber

Uber este o companie de tehnologie care conectează în timp real pasagerii – utilizatorii aplicaţiei cu acelaşi nume – cu şoferii care utilizează platforma. În prezent, Uber oferă o alternativă sigură de transport în aproape 400 de oraşe din peste 65 de ţări, contribuind la schimbarea modului în care oamenii călătoresc în mediul urban. Viziunea Uber este de a scoate cât mai multe mașini de pe străzile orașelor. Compania Uber a fost fondată în 2009 în Statele Unite ale Americii, iar începând din februarie 2015, Uber este şi în România, în Bucureşti, cu trei servicii: uberX, UberSELECT şi Uber Child Seat.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar