Răzvan Spiridon – Cum îmi pot ține oamenii motivați în MLM?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

motivatieBun găsit tuturor! Prima întrebare adresată comunității MLM News – Cum îmi pot ține oamenii motivați în afacerea mea MLM? – a primit un nou răspuns, de data aceasta de la Răzvan Spiridon, nivel de Blue Diamond, Nu Skin. Iată răspunsul:

Cea mai bună motivare a grupului cu care lucrezi este, după experiența mea, aceea care aduce o rezonanță interioară bună fiecărui membru. Iar acest lucru se realizează prin menținerea unui climat de iubire și bună-dispoziție. O informare corectă, făcută pe un ton egal, pozitiv, cu zâmbetul pe buze, este tot ce trebuie. Oricare ar fi subiectul în discuție.

Oamenii apreciază mai mult un loc în care se simt bine, socializează la un nivel înalt vibrațional și de unde pleacă mai relaxați decât au venit, în locul unor întâlniri “răgnite”, impuse prin accente comportamentale și joc de roluri, în care se vorbește despre “ceea ce nu ești tu ca individ și poți deveni dacă faci parte din acest grup”. După astfel de întâlniri omul îți pleacă, ori depresiv, ori sătul și cu dureri de cap.

În situația în care cineva dorește a fi împins, presat și simte nevoia permanentă de a fi gestionat de un “manager cu mâna de fier”, atunci fii conștient de faptul că nu ți se potrivește haina de lider, ție, coordonatorului acelui grup.
O motivație exterioară va dura un timp scurt spre mediu, omul motivat prin forță va motiva prin forță și, în curand, nu se va mai înțelege nimic de atâta zgomot exterior.

Puterea interioară este durabilă. Găsind drumul spre aceasta îi vom descoperi omului adevăratul “De ce”. De fapt el se automotivează și aici apare, din punctul meu de vedere, adevăratul leadership și adevărata duplicare.

Autor contributor: Răzvan Spiridon, nivel de Blue Diamond, Nu Skin

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar