Raport Avedisco: Vânzările directe înseamnă femei

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Friends working at cafe, selective focus, canon 1Ds mark III

Vânzările directe înseamnă femei. Asta arată un raport recent al Avedisco, asociația de profil din Italia, potrivit căruia 65% din totalul de peste 135.000 al personalului feminin al membrilor săi (n.r. – 38 de companii de direct sales) au poziții de conducere.

Conform rezultatelor raportului publicat de Asociaţia de Vânzări Directe şi Servicii pentru Consumatori din Italia (Avedisco), numărul femeilor implicate în direct sales a ajuns la 413.450, reprezentând 75,7% din total.

Această importantă prezență feminină este confirmată atât la nivel european, cât și la nivel mondial. La nivel european, procentul femeilor implicate este de 77 (aproximativ 11,5 milioane), iar la nivel mondial este de 74,5 (aproape 80 milioane de femei) care au această activitate.

Vânzările directe reprezintă un sector flexibil cu perspective excelente pentru dezoltarea personală, potrivit femeilor care sunt: proaspăt absolvente, mame, casnice, care doresc să se redefinească profesional. Este o profesie meritocratică, care nu necesită investiții costisitoare sau calificări speciale; ceea ce contează este abilitatea de a-ți organiza timpul, capacitatea de a fi empatic și de a avea o atitudine pro-activă în rezolvarea situațiilor problematice.

Sursa foto: jenfongspeaks.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. Conform lui Eric Worre, afacerea de Network Marketing NU ESTE afacerea perfecta, dar ESTE cea mai buna.Cu cat constientizam mai repede si mai multi acest lucru, cu atat mai bine.Doar asa “viitorul suna bine.” Multumim mult mlmnews.ro,de raport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar