Randy Schroeder desemnat ‘Distribuitorul anului’ la Forumul organizat de revista Obtainer

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

BlackTieAnaheimRandy Schroeder, Royal Black Diamond în Mona Vie, a fost onorat cu premiul de “Distribuitorul anului” decernat la Forumul Global al Vânzărilor Directe (OGDSF), eveniment organizat de revista Obtainer, luna aceasta, în Emiratele Arabe Unite. Forumul organizat de revista Obtainer a strâns laolaltă peste 150 de oameni de afaceri și directori de companii de vânzări directe. Printre câștigătorii celor 9 trofee acordate de OGDSF se numără și companiile Vemma (pentru campania de marketing a brandului), Organo Gold (pentru cea mai rapidă creștere) și Bonofa (pentru start-up).

“Am fost surprins că a fost o experiență emoționantă pentru mine”, a spus Schroeder, Royal Black Diamond la MonaVie. “Nu m-am așteptat la acest premiu și am simțit că mult din ceea ce cred și fac a fost validat aici”. “A fost foarte de impact pentru mine să primesc acest premiu de la un juriu independent. Există un nivel diferit de veridicitate asociat cu recunoașterea de genul acesta”, a mai spus Schroeder, care a primit șase din cele șapte voturi ale membrilor juriului.

Cine este Randy Schroeder?

După ce, la 10 ani, tatăl său i-a spus că, dacă vrea blugi la modă sau să meargă la cinematograf, va trebui să se susțină singur financiar, Randy s-a angajat la o fermă și a înțeles repede că soluția poate fi antreprenoriatul.  Până la vârsta de 11 ani, Randy era deja distribuitor Watkins, Amway, reprezentant al American Greeting Card și al American seed company.

Succesul financiar, niciodată obținut ușor și întotdeauna ca urmare a muncii neobosite și  a pasiunii pentru a reuși, a venit devreme pentru Randy. Deși provenea dintr-o familie modestă, la 21 de ani Randy avea deja două avioane și, înainte de a împlini 24 de ani, deținea… peste 100 de centre de fitness în franciză.

Ca distribuitor, Randy Schroeder a câștigat comisioane de 1 milion de dolari în fiecare an din ultimii 20.  În plus față de succesul său în arena distribuitorilor, Randy a devenit președinte al Mona Vie Europa și Orientul Mijlociu, iar apoi – președinte al Mona Vie America de Nord.

Dar a-l echivala pe Randy cu afacerile înseamnă să-i pierzi esența sa ca persoană – scrie pe site-ul său biografic. Asta deoarece pentru el cea mai importantă este soția sa, Tara. “Puterea societății noastre depinde de puterea căsătoriilor noastre”, este de părere Randy Schroeder.

Surse:   Obtainer-online.com

RandySchroeder.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar