Rain International lanseaza o aplicatie pentru Facebook

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

În perioada 5-7 aprilie a avut loc, la Budapesta, Conferința de primăvară a Liderilor Europeni ai companiei Rain International.

Dupa deschiderea oficială cu o cină antrenantă și plină de amuzament, au urmat 2 zile de  prezentări interesante din partea unor personalități în domeniul nutriției și sănătății (Dr. Papp Lajos, Katona Erwin), precum și training-uri din partea liderilor europeni și asiatici (Badar Laszlo și Jerry Chin – Diamanți Rain).

Tot cu această ocazie, compania a anunțat lansarea, începând cu 15 aprilie, a unei aplicații integrate cu Facebook, ce va permite atât promovarea, cât și achiziționarea produsului SOUL direct din pagina de socializare a partenerului Rain. Această aplicație (însoțită de noi unelte de marketing online și offline) se estimează că va genera o creștere substanțială a vânzărilor și o extindere rapidă a rețelei de parteneri Rain la nivel mondial.

Președintele Byron Belka și managerul pe Europa, Aaron Palmer, au premiat și felicitat toți partenerii care au avansat la un nou nivel. Membrii echipelor prezente din diverse țări ale Europei (printre care și România) au purtat discuții și au vizitat sediul Rain din Budapesta inaugurat anul trecut.

Compania din Utah este prezentă pe piața europeană și asiatică din anul 2011, cu suplimentul nutrițional sinergic SOUL, 100% natural, pe bază de uleiuri extrase din semințe prin procedeul de presare la rece.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar