Rain International își prezintă noua platformă online și anunță prima Convenție la nivel mondial a companiei

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

siteCompania Rain International, lider mondial în nutriția pe bază de semințe,  și-a restilizat site-ul rainintl.com, completându-l cu mai multe informații, mărturii și videoclip-uri ale celor care consumă produsul pe bază de semințe presate la rece Soul.

Printre vedetele încântate de produsul emblematic al companiei, Soul, și de rezultatele obținute cu ajutorul lui, se regăsesc schiorul Nick Alexander, campionul sârb la ridicarea greutăților Ervin Katona, voleibalistul Casey Jennings.

Site-ul mai conține, printre altele, o nouă sesiune de training, un blog și o secțiune cu activitățile umanitare întreprinse de Rain pentru sprijinirea comunităților defavorizate.

Tot la secțiunea ‘News’ de pe site-ul companiei este anunțată și prima Convenție Internațională a companiei. Între 11 și 13 septembrie 2014, mii de parteneri ai companiei Rain International din toată lumea se vor întâlni pentru prima convenție la nivel mondial din Salt Lake City, Utah. Tema aleasă pentru prima covenție de Rain International este   ‘Descoperă, Depășește, Extinde’, fiecare cuvânt exprimând totodată și calea către  creștere personală.

Convenția va oferi, de asemenea, informații referitoare la noile produse care vor fi lansate, dar și oportunitatea de a vizita fabrica, birourile și magazinul Rain.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (2)

  1. Aveti acoperire si pe Romania?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar