Rain deschide 14 noi piețe europene

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Rain va intra pe 8 noi piețe UEToamna a început cu spor și pentru Rain International. Compania a anunțat intrarea în prelansare a  14 noi piețe europene. Potrivit companiei, deocamdată serviciile sunt de bază și se referă la site în limba engleză, precum și suportul oferit clienților tot în limba engleză.

Care sunt noile piețe

Cele 14 noi țări în care Rain se pregătește să se extindă sunt: Suedia, Cehia, Belgia, Letonia, Lituania, Cipru, Grecia și Finlanda, Bulgaria, Danemarca, Estonia, Irlanda, Malta și Spania. Astfel, după noua ofensivă de extindere, Rain International a deschis partenerilor, în total, 42 de țări în care se poate construi afacerea.

Eveniment european în Croația

Recent, Croația a găzduit cel mai important eveniment al anului organizat de Rain DoellerInternational în Europa. În cadrul acestuia, compania a lansat cel mai nou produs al său – Bend. Este vorba despre un supliment alimentar pentru articulații, produs, desigur, tot pe bază de semințe, potrivit direcției de dezvoltare a companiei. Și dacă tot vorbim despre un eveniment european, premiul anului 2017 – Rain Maker of the Year – a fost adjudecat în Europa de Georg K. Doeller (Austria), nivel de carieră de Diamant Negru.

În ceea ce privește România, potrivit directorului regional Paul Istok, compania pregătește noi strategii de dezvoltare și pune bazele unei dezvoltări puternice pe bătrânul continent, România fiind un pilon principal în regiunea de est alături de Ucraina.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar