Proiectul centralelor fotovoltaice Wor(l)d Global Network, premiat la Solar Industry Awards 2014

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

premiile industrieiPartenerii Wor(l)d Global Network au primit o veste bună: Power Clouds, compania sa care gestionează dezvoltarea proiectelor dedicate energiei regenerabile, se numără printre câștigătorii premiilor industriei energiei solare – Solar Industry Awards (Project Development Award).

Potrivit organizatorului evenimentului, Jackie Cannon, aceste premii au fost create pentru a recunoaște valoarea oamenilor, produselor, serviciilor și tehnologii inovative care au potențialul de a schimba în bine modul în care trăim.

Premiile Industriei energiei solare reprezintă o competiție internațională aflată anul acesta la a cincea ediție, competiție deschisă tuturor companiilor din acest domeniu al energiei solare.

Cu peste 50.000 de participanți din toată lumea, care au ajutat la crearea a 14 câmpuri de panouri solare care generează energie verde și reduc dependența de combustibilii fosili, știm că am creat ceva special. Cu toate acestea este întotdeauna minunat să primești recunoașterea industriei și mulțumim Premiilor Industriei energiei solare pentru că au creat această platformă puternică, internațională, care premiază inovația și excelența în această industrie – a declarat Roberto Forlani, director general Power Clouds.

Vezi mai jos filmul prezentat în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor, desfășurate la Amsterdam.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar