Profil de companie: ASEA

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

imunity_moleculesFondată în 2009, având sediul central în Salt Lake City, SUA, compania ASEA are la bază produse ce conțin molecule de semnalizare Redox aflate în suspensie într-o soluție salină curată. Directorii executivi sunt și fondatori ai companiei: Verdis Norton, Președinte al consiliului, James Pack, Vicepreședinte al Consiliului, și Tyler Norton.

Folosind apa sarată, tehnologia ASEA creează molecule de semnalizare Redox, identice cu cele găsite în corpul uman. Considerate inițial lipsite de importanță, s-a dovedit însă că aceste molecule sunt necesare pentru funcționarea sistemului imunitar, a mecanismelor celulare de vindecare, cât și pentru activarea antioxidanților, însă numărul acestora scade o dată cu înaintarea în vârstă.

Povestea companiei o aflăm dintr-un articol publicat de Direct Selling News. Cei trei fondatori au recunoscut valoarea tehnologiei deținute de companie, care în acel moment avea aproximativ 1 milion de dolari datorie, așa că au decis să investească și să o administreze împreună.

Până acum, ASEA a investit peste 5 milioane de dolari numai în studiile referitoare la siguranța consumului produsului. După înțelegerea funcționării particulelor Redox și stabilizarea produsului, fondatorii au avut posibilitatea de a vinde produsul către o companie farmaceutică de talie mondială. Dar dacă ar fi vândut tehnologia, drepturile, brevetele și toate cercetările unei companii farmaceutice ar fi durat ani de zile pentru a aduce produsul pe piață sau nu l-ar fi adus deloc. Fondatorii erau, de asemenea, îngrijorați de faptul că produsul ar putea fi recomandat ca tratament specific pentru o singură boală, iar populația generală nu ar culege beneficiul.

Din cauza complexității produsului, au devenit conștientienți de faptul că pentru vânzarea produsului este nevoie de consultanță și au ales network marketing-ul dintre toate canalele de distribuție.

Astăzi, compania are aproape 30.000 de asociați activi și este în creștere rapidă. Pentru a sprijini creșterea economică constantă a companiei, ASEA a deschis un nou centru de producție de 1,5 milioane de dolari în luna august 2013. În total, 33.000 de mp de birouri, laboratoare de testare, producție și depozitare. Noua facilitate va produce aproximativ 15.000 de cutii de produs în fiecare săptămână. Aceasta reprezintă numai 30% din capacitatea instalației, care se poate extinde pe măsură ce crește cererea.

Citește articolul pe larg

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar