Profil de antreprenor: Bianca și Sorin Haiduc

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

haiducSpre finalul anului 2003, în familia Haiduc, din Arad, se năștea al doilea copil, un băiat. Nu era tocmai un moment prielnic pentru ca Bianca și Sorin să înceapă o afacere pe cont propriu, dar Bianca și-ar fi dorit ca în locul jobului de inspector vamal să aibă o activitate care să-i permită să petreacă mai mult timp cu copiii. Sorin, profesor de matematică, a știut că oportunitatea le bate la ușă când o cunoștință l-a întrebat dacă îl interesează o afacere. „Am spus da fără să clipesc, mi-am dat seama că e de viitor”, povestește Sorin Haiduc.

Cei doi foloseau deja produse Amway când și-au dat seama că ar putea deveni din simpli consumatori, întreprinzători activi. „Am văzut potențialul și ne-am gândit că ar putea fi o alternativă pentru noi”, spune Bianca.

În ianuarie 2004 făceau deja primii pași în afacere. „Băiețelul avea vreo 3-4 luni, se obișnuise cu bunica, noi ne obișnuiserăm să fim patru, așa că lucrurile s-au aranjat și ne-am apucat. Am început să arătăm afacerea, produsele și am continuat să le folosim și noi.”

Au început ușor, cu „baby steps”, dar Bianca își propusese ca până la încheierea concediului de îngrijire a copilului să obțină suficiente venituri din afacere astfel încât să nu mai fie nevoită să își reia jobul. Un obiectiv ambițios, dar pe care a reușit să-l atingă.  Citeste mai mult pe Blog de antreprenor by Amway

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar