Probleme cu kilogramele în plus? Iată o provocare lansată de Sisel International

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

weight loss EU rouProvocare lansată de Sisel International, la nivel european, celor care se luptă cu kilogramele în plus. Mai exact, este vorba despre un concurs în care produsele Sisel sunt puse la treabă. Poți participa atât singur, cât și în echipă, alături de partenerul de viață, alături de alți membrii ai familiei (până la 5 membri) sau alături de alți 2 prieteni.

Produsele Sisel care te vor ajuta în acest sens sunt:

– Siselean, o formulă, cu proteine naturale, pentru topirea grăsimilor și creșterea masei musculare

– Siselpops, acadele pentru… controlul greutății, cu extract de fructe de Opuntiaficus-indica, și desigur, fără zahăr

– Accelerator, o formulă pentru arderea grăsimilor, care conține cafeină naturală incapsulată, extract de ceai verde, ardei iute și piper negru

– Recurve, o cremă care slăbește, tonifiantă, pentru zonele dificile (gât, față, abdomen, coapse,  gambe, spatele brațelor și șolduri).

Care sunt pașii de urmat?

Te înregistrezi, completezi formularul cu măsurile actuale, comanzi și apoi consumi produsele Sisel pentru slăbit. Concursul se desfășoară trimestrial pe tot parcursul anului, primul încheindu-se la sfârșitul lunii martie. Iar dacă ai nevoie de motivație în plus, ei bine, premiul constă… într-o excursie în Dubai (alături de familie sau prieteni, dacă concurezi în echipă).

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar