Privire spre viitor: Ce va aduce 2017 industriei de vânzări directe?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...
2017-calendar-760Ce va aduce anul 2017 pentru cei implicaţi în vânzările directe? La această întrebare au răspuns o serie de oficiali implicați în domeniu, răspunsurile fiind strânse într-un material publicat pe The World of Direct Selling. Mai jos găsiți câteva dintre acestea:
 

Jacques Cosnefroy, secretar general al Asociaţiei de Vânzări Directe din Franţa (FVD): 
„Într-o lume aflată în continuă transformare, în care revoluţiile culturale fac excepţie de la principiile intereselor majorităţii, unde credinţa în celălalt a devenit o variabilă de adaptare, unde valorile inerente construcţiei noastre personale nu mai sunt considerate ca puncte de referinţă, unde teama de ziua de mâine este o componentă a vieţii cotidiene, unde transparenţa nu mai este o opţiune, industria de vânzări directe creează pentru fiecare şi pentru toţi un fundament solid pentru viitor, care poate fi ameninţat de lipsa controlului asupra comunicării dintre noi. Comunicarea a devenit un atu şi o ameninţare pentru companiile noastre! Un atu pentru că oferă această incomparabilă dimensiune universală care conectează oamenii, iar o ameninţare pentru că, dacă nu este controlată, poate transmite informaţii lipsite de etică şi afecta grav imaginea industriei de vânzări directe”.
 
 
Tamuna Gabilaia, director executiv şi director general delegat al Federaţiei Mondiale a Asociaţiilor de Vânzări Directe (WFDSA):
 
„2016 a fost un an foarte bun pentru industrie. Am văzut creştere sustenabilă în toate regiunile – vânzările globale cu amănuntul au crescut cu 7,2% şi industria a înregistrat 7,2% CAGR (Compound Annual Growth Rate – n. red). Am văzut cum oameni din toată lumea şi-au sporit interesul în a-şi deschide o afacere pentru ei înşişi şi anticipăm că ne vom continua modelul de creştere şi vom rămâne o industrie activă, aducând autonomia economică oamenilor din toată lumea. Totuşi, avem în continuare nevoie să ne spunem mai bine povestea. Trebuie să ne aliniem în faţa unui mesaj şi a unei poveşti comune. Există percepţii greşite şi neînţelegeri despre vânzările directe. Să explicăm cine suntem şi cum funcţionează firmele noastre este un domeniu pe care trebuie să ne concentrăm. Ghidul de mesaje WFDSA este un instrument care le va permite oamenilor să înţeleagă mai bine vânzările directe şi va favoriza o comunicare mai bună între firmele membre. În sfârşit, al XV-lea Congres mondial WFDSA, «Întâlnire cu viitorul», care va avea loc în octombrie 2017, va fi un eveniment de neuitat care va dovedi în mod clar rolul cheie pe care sectorul nostru îl joacă în economia mondială”.
 
 
Katarina Molin, director executiv Asociaţia Europeană de Vânzări Directe (SELDIA)
 
“În 2017, ne aşteptăm ca, în regiunea europeană, creşterea pozitivă pentru vânzările directe să continue, ceea ce arată că rămâne un sector dinamic de comerţ en detail şi se bucură de marea încredere a consumatorilor. Dintr-o perspectivă politică, Seldia va continua dialogul său strâns cu factorii de decizie europeni cu privire la politica UE privind consumatorii. Va fi crucial să ne concentrăm pe implementarea şi executarea corectă a legislaţiei UE, o zonă care are nevoie de mai multă atenţie în viitor. Probleme precum barierele netarifare, precum şi modul de a pune efectiv capăt practicilor comercianţilor necinstiţi trebuie să aibă prioritate. Este de asemenea timpul să ne intensificăm eforturile pentru a comunica mai bine şi mai transparent cu privire la modul în care funcţionează sectorul, pe ceea ce înseamnă reţeaua – şi pe ce nu este ea. Trebuie, de asemenea, să explicăm că nu este depăşit canalul de distribuţie, ci dimpotrivă – foarte receptiv la inovaţii şi dezvoltare tehnologică. În termenii comunicării, va fi important să iniţiem o discuţie constructivă cu privire la segmentarea persoanelor implicate în vânzarea directă, pentru a menţine o concentrare continuă pe etică şi să se colecteze date verificate independent pentru a le împărtăşi pe plan extern”.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. Imi place foarte tare “Intalnire Cu Viitorul “. Felicitari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar