Privire in viitor: Ce se va intampla in 2013 in industria vanzarilor directe

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

”Din perspectiva dumneavoastră care va fi cel mai important lucru pe care ar trebui să ne concentrăm anul viitor, fie că este o oportunitate, fie o amenințare, în cadrul industriei vânzărilor directe?” – aceasta este întrebarea la care mai mulți oameni importanți din industria menționată au răspuns, în cadrul unui articol postat pe Worldofdirectselling.com.

Tamuna Gabilaia, Director Executiv al World Federation of Direct Selling Associations (WFDSA):

”Cuvinte precum nesigur și imprevizibil au marcat discursurile anului care se încheie, în cadrul forumurilor economice la care am participat. În 2013 avem posibilitatea să schimbăm conversația. Vreau să fim foarte concentrați pe abilitatea uimitoare a vânzărilor directe de a micșora poverile oamenilor. Ridicăm oamenii oferindu-le ceva important pentru care să spere”.

Jacques Cosnefroy, secretar general al DSA Franța:

”În anii 2000 industria vânzărilor directe trebuie văzută ca o nouă cale pentru cariere și afaceri. Ce oportunitate mai bună de recunoaștere a vânzărilor directe există decât dezvoltarea comunicării și a proiectelor de training cu instituții de învățământ superior? În 2013 DSA Franta va fi prezent în universitățile franceze și școlile de afaceri pentru a vorbi cu studenții și profesorii despre antreprenoriat și crearea de afaceri în vânzările directe. În acest sens, DSA Franța pregătește  conferința – Innovation and Commerce cu școala de management de la Strasbourg care va avea loc pe 4-5 aprilie 2013 și care se adresează profesioniștilor din diverse sectoare de distribuție și școlilor”.

Miroslaw Lubon, Director Executiv al DSA Polonia:

”Două probleme distincte se arată la orizont când vine vorba despre prospectele industriei pentru anul viitor. Una este deja subiect de îngrijorare pentru companiile de vânzări directe – este situația economică. (…) Aproape toți economiștii de aici sunt de părere că 2013 va fi cel mai prost an pentru Polonia din istoria recentă. Abia în partea a doua a anului unii economiști prevăd semne ale schimbării situației economice. Cealaltă problemă, care ar trebui să se afle în atenția DSA Polonia este procesul transpunerii unei serii de reglementări UE, una dintre ele fiind Directiva Drepturilor Consumatorului, în legislația Poloniei”.

 

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar