Prințul Sturdza se va implica în dezvoltarea companiei Capra Nera

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Prințul Dimitrie Sturdza a acordat recent un interviu pentru Hotnews.ro. Prințul Sturdza deține firma elvețiană Deesse, cu varianta românească – Capra Nera. În vârstă de 74 de ani, prințul a declarat pentru Hotnews că nu intenționează să se pensioneze și că în următoarea perioadă se va ocupa de afacerea sa ajutându-și partenerii din România. De altfel, în momentul în care a acordat interviul, prințul Sturdza se afla la Brașov, la evenimentul anual dedicat consilierilor Deesse și Capra Nera. Iată un fragment din interviul luat de Hotnews:

“În afară de produsele pe care le vindeți, ce iluzie vindeți?

Nu știu dacă este o iluzie. Conceptul este că încercăm să prezentam noi produse pe piață care pot să ușureze foarte mult viața oamenilor. Când vă duceți la un coafor și ieșiți de acolo, vă simțiți mult mai bine. Aceeași treabă e când folosiți niște produse excepționale, cum cred eu că sunt produsele noastre: te simți mult mai bine. Nu avem numai cosmetice, ci și textile care cu adevărat ajută persoanele să ducă o viață mai sănătoasă și mai ușoară.

În sala în care s-au prezentat produsele Deesse și Capra Nera sunt peste 90% femei, de toate vârstele. Le oferiți doar ocazia unui câștig suplimentar sau chiar un full job?

Se poate și full job, se poate și part time, asta ele decid. Noi avem doamne în Germania și în Elveția, în Austria și în Franța, care fac asta full time. Câteva, puține, în România, câștigă chiar foarte bine și nu cred că regretă. ”

Citește aici tot interviul Hotnews.

Compania de vânzări directe Capra Nera a fost înființată în anul 2000 de către Alina Sturdza și face parte din grupul grupul DÉESSE AG cu sediul în Elveţia. Compania de produse cosmetice DÉESSE a fost întemeiată în 1971 de către prinţul Dimitrie Sturdza şi Maya Weidmann și are operațiuni în peste 24 de ţări.

Vezi aici mai multe informații despre compania Capra Nera.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar