Principalele provocări fiscale ale mediului de afaceri românesc vor fi dezbatute la Tax & Finance Forum

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

taxJoi si vineri, 13 – 14  noiembrie 2014, începand cu ora 9:00, BusinessMark organizează la Hotel Radisson Blu din București, a doua editie a  Tax & Finance Forum”. Forumul constituie un prilej de analiză şi dezbatere a fiscalității în România, reunind reprezentanţi ai Ministerului Finanțelor, ai celor mai mari companii de consultanță și experți financiari, factori de decizie din departamentele financiar-contabile ale celor mai importante companii prezente pe piața românească.

În prima zi a Tax & Finance Forum se vor dezbate subiecte legate de: impactul fiscalității asupra mediului de afaceri, optimizarea procesului de rambursare a taxelor și impozitelor, legea holdingurilor, aspecte privind legislația europeană, modificări, armonizarea legislației românești, TVA, impozitul pe profit/venit, contribuții sociale, impozitul pe construcții, impozitarea veniturilor obținute de nerezidenți din România, mobilitatea angajaților – implicații fiscale, planificarea fiscală, optimizarea impozitelor și a taxelor.

A doua zi a Tax & Finance Forum va oferi răspunsuri la unele dintre cele mai importante aspecte fiscale în cadrul unor seminarii susținute de reprezentanți ai celor mai mari companii de consultanță. Printre subiectele abordate se numără: inspecția fiscală, litigiile fiscale, planificarea prețurilor de transfer, mobilitatea angajaților – implicații fiscale și aspecte practice privind rambursările de TVA.

„Tax & Finance Forum” va avea loc joi si vineri, 13 si 14 noiembrie 2014, la Hotel Radisson Blu din București.

Parteneri: EY România , PwC România, FINEXPERT şi Transfer Pricing Services.             

Evenimentul are drept parteneri media: Limonade, Profit360, Catalog-cursuri.ro, Efin, Jurnaluldeafaceri.ro, Promoafaceri.ro, Calendar evenimente, Indaco, Business 24, Ziare.com, Market Watch, Debizz, Legal Magazin, Startups, Learn & Go, 4 Career, Portal Finanţe, MLM News.

Vezi aici detalii suplimentare despre eveniment.

Pentru înscrieri:

–  www.business-mark.ro sau contactează-ne

– telefon  (+40 ) 021 313 98 19

– mail:  mihaela.ciobanu@business-mark.ro, office@business-mark.ro.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate de B2B, oferind clienţilor săi  modele de dezvoltare complexe, conectându- i în mod direct cu mediul de afaceri şi creând oportunităţi de parteneriat strategic.

Atât prin organizarea de evenimente business, cât și prin serviciile de B2B Public Relations oferite, BusinessMark își propune să vină în întâmpinarea partenerilor săi cu strategii de comunicare și promovare centrate pe business  matchmaking și crearea de oportunități de dezvoltare.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar