Preşedintele SiteTalk, Frank Ricketts, prezent la primul eveniment naţional SiteTalk Day, organizat la Bucureşti

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

presedinte sitetalkPrimul eveniment național de Social-Media SiteTalk Day a avut loc pe 8 martie la Bucureşti, la Crystal Palace Ballrooms. Evenimentul face parte din turneul european Roadshow To Success, Romania fiind chiar țara care a deschis acest turneu, și aceasta datorită celor peste 30.000 de membri ai comunităţii SiteTalk.

SiteTalk este prima platformă de social-media pe care cei 15 milioane de utilizatori au la dispoziție mai multe modalități diferite de a experimenta generarea de oportunități (socializare și networking în scopul creării de bună-dispoziție, dar și a identificării de potențiali parteneri sau colaboratori de afaceri, jocuri, amuzament și streaming online, shopping și licitații, tranzacții pe Forex).

Invitatul de marcă al evenimentului a fost chiar preşedintele SiteTalk, Frank Ricketts, o persoană cu o experienţă de peste 35 de ani în industria vânzărilor directe, care a prezentat beneficiile platformei de social media SiteTalk.

Oficiul de gazdă și moderator i-a revenit d-lui dr.ec. Alin Cristian Isac, Senior Director Sitetalk, cel care a pus bazele rețelei de socializare SiteTalk în Romania în 3 septembrie 2009 și care la ora actuală este urmat de peste 27.000 de membri din 200 de țări.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar