Președintele Nu Skin a vândut acțiuni ale companiei în valoare de peste 7 milioane USD

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Președintele Nu Skin a vândut acțiuni ale companiei în valoare de peste 7 milioane USDPreședintele Nu Skin, Steven Lund a vândut acțiuni ale companiei în valoare de peste 7 milioane USD. Steven Lund a vândut, vineri, 22 decembrie, 108.132 de acțiuni ale companiei în tranzacții bursiere. Prețul mediu al unei acțiuni a fost de 68,81 dolari, iar întreaga tranzacție a fost avut o valoare de 7.440.562,92 USD.

După această tranzacție, Lund mai deține 4.769 de acțiuni din companie, evaluate la un preț total de 328.154,89 dolari. Tranzacția a fost dezvăluită după ce a fost înregistrată la SEC (n.r. – Comisia Americană pentru Securități și Schimb). Steven Lund a mai vândut miercuri, 20 decembrie, 42.000 de acțiuni din pachetul său Nu Skin Enterprises. Acestea au fost vândute la un preț mediu de 68,11 dolari pentru un total de 2.860.620 dolari.

Luni, acțiunile Nu Skin Enterprises Inc. (NYSE: NUS) erau cotate la 69,97 dolari. Compania are o rată de îndatorare a capitalului de 0,44, o rată curentă de 1,78 și o rată sumară de 1,18. Cel mai mic preț înregistrat într-un an de acțiunile Nu Skin este 25,63 dolari, iar cel mai mare este de 70,27 dolari. Compania a raportat câștiguri de 0,76 dolari per acțiune în acest sfert. Recent, mai mulți investitori instituționali au cumpărat și vândut acțiuni NUS, care dețin în prezent 77,50% din ele.

La sfârșitul acestui an, Nu Skin România a fost premiată de CNIPMMR pentru performanța economică înregistrată în 2016.

Despre Nu Skin Enterprises, Inc.
Fondată în urmă cu peste 30 de ani, Nu Skin Enterprises, Inc. dezvoltă și distribuie produse inovatoare pentru consumatori, oferind o linie completă de soluții de wellness și de înfrumusețare de calitate premium. Compania se bazează pe expertiza științifică în îngrijirea pielii și nutriție pentru a continua dezvoltarea de mărci de produse inovatoare care includ marca produselor de îngrijire personală Nu Skin®, marca produselor nutritive Pharmanex® și, cel mai recent, marca de produse anti-îmbătrânire ageLOC®. Marca a generat o piață loială pentru produse, cum ar fi sistemul personalizat de îngrijire a pielii ageLOC® Me, precum și sistemul de control al greutății TR90®. Nu Skin vinde produsele companiei prin rețeaua globală de lideri de vânzări din Asia, America de Nord și de Sud, Europa, Africa și zona Pacific. Este membru cu vechime al asociațiilor de vânzări directe din întreaga lume. Compania Nu Skin este cotată la Bursa de Valori din New York. Mai multe informații sunt disponibile la nuskin.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar