Președintele Nu Skin EMEA, Mikael Linder: E loc de creștere a vânzărilor directe în România

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4,00 out of 5)
Încarc...

Al doilea eveniment organizat anul20150822_101045 acesta la București de compania Nu Skin a avut loc sâmbătă, 22 august, bucurându-se de participarea unui invitat special. Este vorba despre Mikael Linder, președintele Nu Skin EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa), regiune în care compania are 27 de piețe deschise.

Intervenția lui Mikael Linder, extrem de precisă, a arătat de ce vânzările directe reprezintă afacerea viitorului, a prezentat un istoric al companiei Nu Skin, atât în materie de nivel al vânzărilor, cât și ca inovații și produse aduse în piață, cu accent pe momentul actual, de lansare pentru lideri a dispozitivului ageLOC Me și viziunea sa asupra cum poate fi acesta introdus pe piață cu un succes maxim de către partenerii Nu Skin.

În sprijinul industriei de vânzări directe, Mikael Linder a adus cifrele din ultimii ani – vânzări totale în Europa de 30 de miliarde de dolari și o creștere de 6% în 2014 comparativ cu 2013. De asemenea, a menționat tendința industriei de a atrage persoane din diferite grupuri de vârste, în special sub 25 de ani. Alte aspecte care favorizează vânzările directe, a arătat președintele Nu Skin EMEA, sunt accesibilitatea acestui domeniu în care se poate porni foarte ușor precum și piața dificilă și insuficientă a joburilor.

În prezentarea companiei Nu Skin, Mikael Linder a pornit de la misiunea acesteia, aceea de a fi o forță a binelui in lume prin împuternicirea oamenilor de a-și îmbunătăți viețile. Unul din liderii globali în industria vânzărilor directe, Nu Skin este prezentă în 53 de piețe, din care 27 în zona EMEA, având în 2014 vânzări de 2,6 miliarde de dolari. În ceea ce 20150822_140505privește zona EMEA, dacă în 2003 Nu Skin era prezentă în 16 piețe și avea vânzări de 39 milioane de dolari, astăzi este prezentă în 27 de piețe, anul trecut înregistrând vânzări de 183 milioane de dolari. Foarte interesant, creșterea se datorează  Europei de Est, creșterea medie anul trecut în zona EMEA fiind egală cu cea din China, de 15%.

„Deși sunt de 14 ani alături de această companie, nu contenesc să fiu uimit de modul în care Dr. Joseph Chang conduce echipa de cercetători științifici si ce lucruri sunt capabili să scoată pe piață și să inoveze. Ultima inovație revoluționară se referă la ageLOC care targetează strict felul în care îmbătrânim la interior” – a spus Mikael Linder.

Referitor la vânzările directe în România, Mikael Linder a menționat media creșterii pe ultimii trei ani de 6,8%. A subliniat, de asemenea, o creștere a spiritului antreprenorial și mai ales faptul că România ocupă locul 5 la nivel mondial în ceea ce privește viteza de conectare la Internet, una din consecințe fiind și o creștere a prezenței românilor în mediul rețelelor de socializare. „Cred că utilizarea social media, dar făcută într-un mod profesionist, poate ajuta foarte mult la creșterea afacerii Nu Skin în România”- a spus președintele Nu Skin EMEA.

Programul conferinței a inclus o serie de alte intervenții. Menționăm descrierea de către Erika Dinok, Sales Manager Nu Skin Eastern Europe, a activității Nourish  The Children, desemnat în 2007 cel mai bun program de responsabilitatelore socială de către American Business Awards. Un moment extrem de așteptat a fost prezentarea medicală efectuată de Balint Balla, specialist produse Nu Skin Eastern Europe, prezentare care a culminat cu o demonstrație a utilizării noii aplicații de personalizare de către utilizator a cremelor ageLOC Me.

Liderii locali au fost, de asemenea, pe scena evenimentului din 22 august: Loredana Cismaș, Diamant Nu Skin și Ambasador Nourish The Children, Dr. Liana Barnos, Diamant Nu Skin, și liderii Andreea și Răzvan Spiridon, nivel de Diamant Albastru. Rolul de gazdă a evenimentului i-a revenit Klarei Vajda, Manager Contabil pentru România.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar