Președintele Amway India, Bill Pinckney, arestat din nou

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

amway-Scott PinckneyUn tribunal districtual din Kurnool, l-a trimis pe președintele și CEO-ul Amway India, William S. Pinckney, în custodie judiciară pentru 14 zile, după ce a fost arestat de poliția din Andhra Pradesh, în legătură cu un caz înregistrat la finalul anului trecut în care i se aduc acuzații de practici lipsite de etică în circulația banilor și vânzarea produsleor.

Aceasta este a doua oară când Pinckney a fost luat în custodie, după ce poliția Kerala a mai arestat anterior și alți doi directori Amway, pentru presupuse nereguli financiare.

Într-un comunicat oficial, Amway și FICCI (Federația Camerelor de Comerț și Industrie din India) se declară mâhniți și șocați de această nouă lovitură. Acuzațiile care i se aduc sunt frivole și creează o imagine neadevărată asupra afacerii Amway, care este o companie legală de vânzări directe și care își desfăoară activitatea în această țară din 1998, a declarat compania. În același timp, Amway și Federația Camerelor de Comerț au subliniat din nou importanța și necesitatea unui cadru de reglementare clar și independent pentru industria vânzărilor directe din India.

Eliberarea pe cauțiune a lui Pinckney a fost respinsă.

Surse:   India Times

India Today Group

Foto: Business Today

 

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar