Președinta Finclub, Markéta Trojak, a tăiat panglica sediului din România al companiei

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

FInclub1Markéta Trojak, Președinta Finclub International, a vizitat România. Fondatoarea companiei din Cehia de vânzări directe a tăiat panglica noului sediu din România, în 13 septembrie, dată aleasă după numele străzii din București unde este localizat.

Markéta Trojak a fost însoțită de Daniel Burawa, director pentru România și Slovacia, de Tomasz Burawa, director general Finclub International, Lenka Kadlecikova, manager department marketing și Jaroslava Mihalovicova, manager.

Reprezentanții companiei și-au exprimat bucuria de a fi la București și s-au declarat încântați de rezultatele obținute de partenerii independenți locali în scurtul interval de la venirea oficială a Finclub în România, rulajele realizate aici apropiindu-se de cele din Polonia. De asemenea, aceștia sunt gata să contribuie la dezvoltarea pieței locale printr-o serie de evenimente care vor avea loc în România în perioada următoare.

Fondat într-un orăşel din Republica Cehă în urmă cu 25 de ani de Marketa și Jan Trojak, Finclub colaborează în prezent cu peste de 40.000 membri şi 2.000 medici din 9 state ale Europei centrale. Furnizorul exclusiv al suplimentelor nutritive oferite de Finclub este compania Hankintatukku Oy cu sediul în Helsinki. Potrivit informațiilor oferite de Finclub, producătorul finlandez este unul de elită: a fost premiat de Ministerul Industriei şi Comerţului, iar produsele sale sunt evaluate în laboratoare acreditate, ale căror rezultate sunt urmărite de Consiliul Naţional al Sănătăţii din Finlanda.

Finclub2Finclub3

 

 

 

 

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar