Premiile Anuale CaliVita, ediția 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

CalivitaPremiile anuale CaliVita au fost acordate anul acesta într-un eveniment diferit, desfășurat în primul weekend din septembrie. Compania și-a invitat partenerii din România nu la munte, așa cum s-a întâmplat până acum, ci la mare, la Mamaia. Participanții au sărbătorit astfel și s-au bucurat de rezultatele unui an de activitate, dar și de un weekend însorit la malul Mării Negre.

Brandul California Fitness, relansat la prețuri mai accesibile

La cel mai mare eveniment din 2017 al CaliVita România nu puteau lipsi, desigur, directorul Calivita România, Dan Fetescu, și Gerry Hargitai, fondatorul și președintele CaliVita International, care au și prezentat planurile de viitor ale companiei și noutățile cu care vine aceasta. Surpriza evenimentului a fost relansarea brandului California Fitness. Lansat în anii 90, noile produse premium California Firness sunt disponibile într-un ambalaj mai mic pentru a fi accesibile ca preț unei plaje mai largi de consumatori. De asemenea, directorul pe Europa, Gabor Czako, a prezentat noua aplicație pentru smartphone prin care partenerii companiei își pot accesa de oriunde rețeaua.

Cum a fost la eveniment și despre ce a fost vorba? S-a discutat despre viață şi visuri! Despre vieți salvate de boală și suferință cu ajutorul suplimentelor CaliVita, despre vieți transformate de CaliVita, despre visuri împlinite cu CaliVita şi bineînțeles s-a acordat recunoaşterea binemeritată pentru performanță şi perseverență. Pe scenă au defilat toți cei “premiați” pentru performanța de anul acesta. – declară pe un blog al echipei Elena Jindoveanu, parteneră independentă CaliVita. Din seria de premiați menționăm aici un nou lider de top al Calivita România, Maria Simileanu, din Brăila, care a atins nivelul de carieră de Silver Palm Manager.

Eveniment regional CaliVita la București, în octombrie

Următorul eveniment important la care vă puteți întâlni cu partenerii și compania CaliVita este o conferință regională organizată la București, la Hotel Athenee Palace Hilton – Sala Regina Maria, în data de 7 octombrie 2017, începând cu ora 10:00. Invitata specială a evenimentului va fi Agnes Tatraine Szilagyi, director CaliVita Ungaria si director CaliVita Business Academy.

Calivita1calivita4

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar