Premieră în România. Tranzacție de 2 milioane de euro cu OneCoin

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 1,00 out of 5)
Încarc...

tranzactie_OneCoin_2milioane_dolariUn grup de oameni de afaceri a realizat cea mai mare tranzacție cu moneda digitală OneCoin din România, de aproape 2 milioane de euro. Tranzacția, realizată prin intermediul platformei DealShaker, a vizat un teren din Băicoi, jud. Prahova, pe care urmează să fie realizat un cartier de locuințe.

Potrivit datelor din platforma de tranzacționare DealShaker, investitorii au plătit 89.588,38 OneCoin pentru terenul de 7/000 mp situat pe DN1  Ploiești-Brașov. Suma reprezintă echivalentul a aproape 2 milioane de euro.

Potrivit experților DealShaker, este cea mai mare tranzacție cu moneda digitală OneCoin realizată vreodată în România, pe platforma de ecommerce, acolo unde sunt prezenți peste 30.000 de parteneri din țara noastră.

Prin intermediul DealShaker se comercializează anual milioane de bunuri și servicii, din toate domeniile, de la produse de îmbrăcăminte, alimente, servicii turistice, terenuri, mașini etc.

Tranzacțiile se realizează cu OneCoin, o monedă digitală bazată pe criptografie. La fel ca si codul de bare, sau seria trecută pe o factura, fiecare monedă digitală este unică.

Spre deosebire de alte criptomonede precum Bitcoin, OneCoin este folosită exclusiv pentru tranzacţiile dintre persoanele membre ale comunităţii, pe platforma DealShaker.

Potrivit experților DealShaker, moneda este imposibil să fie folosită în cazuri cu valenţe penale, precum atacurile hackerilor asupra calculatoarelor din întreaga lume deoarece OneCoin include standardul KYC, care stochează şi securizează datele de tranzacţionare dintre utilizatori.

„Bitcoin a făcut treabă bună, de pionierat, însă noi venim cu foarte multe lucruri îmbunătăţite, avem o procedură „know your customer”, cunoaştem datele clientului, unde nu se pot face tranzacţii anonime. Avem o procedură „anti money laundering”, unde nu există un mod de a spăla bani şi aşa mai departe. Suntem partea soft şi elegantă a criptovalutei şi încercăm să invităm oamenii în acest concept nou, pentru că vorbim despre educaţie financiară şi încercăm să educăm oamenii cât mai mult să înţeleagă ce este această criptovalută, cu ce îi poate ajuta pe ei în viitorii ani şi cum va funcţiona ea.”, a declarat Cristi Călina, liderul echipei OneLife Romania.

“România este una dintre cele mai active țări în comunitatea DealShaker, semn că oamenii de afaceri români au înțeles potențialul de business generat de această platformă”, a mai declarat acesta.

În ultimul an, la nivel internațional, numărul tranzacțiilor cu OneCoin a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rujal de peste 3 miliarde de euro. Oameni de afaceri din 190 de țări sunt prezenți pe platforma DealShaker.

 ‘’Suntem în peste 190 de ţări pe tot globul, suntem peste tot şi suntem în continuă creştere, cu câteva mii targ_DealShaker_Brasovde persoane în fiecare zi. Pentru comercianţi este un mare plus să poţi să îţi vinzi produsele, să îţi promovezi bunurile tale pe această platformă. DealShaker are potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse, să caute oportunităţi şi să atingă nivelul financiar dorit. Este o oportunitate pentru cei care cred în progres, în economia viitorului’, a mai spus Călina.

După târgul 3Day KickStart Marathon, organizat anul trecut la Romexpo, între 8-10 iunie, la Brașov, va avea loc primul târg regional DealShaker Expo din România. Și-au anunțat prezența peste 600 de oameni de afaceri din 25 de țări care vor tranzacționa cu moneda digitală OneCoin.

AFLATI DETALII DESPRE TRANZACTIE AICI

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (3)

  1. Roza

    Nu sunteti normali….. Incurajati, si sustineti ceva sortit esecului total.Veti plange impreuna cu cei 2 milioane de pagubiti la tribunal.

  2. Pavel

    Eu mi-am planificat sa fiu acolo pe 8-10 Iunie la Brasov.Vin din Statele Unite pina la Brasov sa vad evenimentul, va deranjeaza?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar