Pregătiri în 4 pași pentru sărbători

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

cumparaturi1. Racordați-vă la mass media socială pentru a vedea ce se ‘coace’ în materie de cumpărături de vacanță. Folosiți instrumente și platforme care monitorizează ceea ce discută consumatorii despre produsele și serviciile dvs.

2. Păstrați clienții fideli on-line sau în magazine! Ajungeți la ei la începutul sezonului (sau chiar înainte de începerea sezonului), de exemplu, invitându-i la o noapte specială de cumpărături înaintea sezonului pentru a le oferi o experiență de shopping lipsită de stres.

 

3. Fii prezent local, căci potrivit statisticilor, clienții au mers înnebuniți după mobil anul trecut. Cu ajutorul smartphone-urilor, au căutat produse, au comparat prețurile și au găsit magazinele. Asigurați-vă că informațiile despre afacere (precum direcțiile de deplasare, orarul de funcționare și un număr de telefon) pot fi găsite ușor pe Google+ Local.

4. Sincronizarea este totul, iar un procent însemnat de oameni se îngrijesc din timp de cumpărăturile pentru sărbători. O recomandare valoroasă vine de la publicația on-line ‘Tendințe în Afacerile Mici’: luați în considerare, oferirea unei zile ‘secrete’ mai devreme pentru cumpărarea cadourilor. Oferta să fie doar pentru clienții fideli, iar publicitatea acesteia să fie trimisă prin poștă sau e-mail, astfel încât clienții interesați să poată participa.

Planificare bună și mult noroc pentru un sezon prosper!

Sursa: Mlm.com

Foto: Letsfondueit.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar