Power Day LR, cu Ivan Patzaichin invitat special

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

lrAn plin pentru LR Health & Beauty România, care organizează încă un eveniment de marcă. Pe 1 octombrie, de la ora 13.00, la Willbrook Platinum, va avea loc o nouă ediţie Power Day.

Este al doilea eveniment de acest gen organizat în acest an pentru partenerii independenți ai companiei, dar și pentru invitații acestora sau cei interesaţi de oportunităţile pe care le oferă industria de vânzări directe. Primul s-a desfăşurat pe 8 mai şi a avut un real succes.

Manifestarea din octombrie va avea un invitat special, pe nimeni altul decât Ivan Patzaichin, o legendă vie a canotajului românesc, medaliat de patru ori cu aur la Jocurile Olimpice din 1968, 1972, 1980 și 1984. Pe lângă fostul mare sportiv, la eveniment vor fi prezenţi Anna Ozimek, Country Manager LR Polonia, Sebastian Bako, Vicepreşedinte LR pentru Europa Centrală şi de Est, iar gazda evenimentului va fi Ana Maria Iancu, Country Manager LR România.

La evenimentul LR Power Day din primăvară, liderul din Grecia Zissis Ahladas, Gold Orgaleader LR Health & Beauty, ne-a oferit un cadou, fiind dispus să ne vorbească despre FOCUS în network marketing și să ne descrie cum arată o zi obișnuită de lucru din viața unui lider. MLM News are plăcerea de a vă oferi acest cadou din partea liderului LR.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar