“Povestea Nutrilite: Trecut, prezent și viitor”, la a doua ediție

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

tns2_graphic

La 5 ani de la prima ediție, Amway a lansat a doua ediție a cărții “Povestea Nutrilite: Trecut, prezent și viitor”, istoria cunoscutei mărci de vitamine și minerale care se ocupă de recoltarea și procesarea plantelor în propriile ferme ecologice certificate, aflate în Statele Unite, Mexic și Brazilia.

Co-fondatorul Amway Rich DeVos spune că, fără povestea Nutrilite, nu ar exista nicio poveste Amway. “Când Jay Van Andel și cu mine am devenit distribuitori Nutrilite în 1949, am știut că produsul și planul au ceva special”, a spus DeVos. “În această nouă carte, Dr. Sam Rehnborg împărtășește povestea remarcabilă a Nutrilite, de la munca de pionierat a lui Carl Rehnborg în dezvoltarea multivitaminelor la modul în care marca Nutrilite ajută milioane de oameni să atingă o sănătate optimă prin Amway în ziua de azi”.

Cum Nutrilite sărbătorește aniversarea a 80 de ani, a doua ediție are cinci capitole în plus, care explică creșterea spectaculoasă experimentată între 2009 și 2014. Această creștere se reflectă în progresele în domeniul cercetării, care dezvoltă produse inovatoare, în sectorul de investiții prin care se extind la nivel global capacitățile de producție, precum și în abordarea unică a agrobusiness-ului la nivel mondial, care sprijină fermele ecologice Nutrilite.

“Cealaltă parte a acestei ecuații, care este la fel de importantă, sunt relațiile care s-au dezvoltat între oameni în această afacere și care fac afacerea Amway atât de specială. Această carte documentează puterea acestor relații, începând cu o căutare individuală care se termină cu povești inspiraționale de la liderii noștri de top, pregătind scena pentru capitolele nescrise ce vor urma ale Nutrilite și Amway.”

Cartea, scrisa de Dr. Sam Rehnborg, fiul lui Carl și președinte al Institutului de Sănătate Nutrilite, este disponibilă pentru 9.99 USD în format eBook la furnizorii on-line la nivel global, inclusiv Vook, Amazon, Apple, Barnes & Noble, Kobo, Samsung, Google Play și Baker & Taylor.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar