Portofoliul Amway România se va extinde în continuare

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Portofoliul Amway România se va extinde în continuarePortofoliul Amway România se va extinde în continuare în funcție de tendințele din piețele internaționale, susține Ioana Enache, manager al afacerii pentru zonele România, Bulgaria și Grecia.

Amway, una dintre cele mai mari companii de vânzări directe din lume, prezentă pe piața românească din 1997, a ajuns să aibă în acest moment aproximativ 40.000 de parteneri la nivel local. Începând cu un portofoliu de 8 produse, compania a ajuns în prezent să ofere peste 400 de produse din diferite categorii.

Amway România, înglobând și piața din Bulgaria, estimează că afacerile din 2017 au crescut cu 10% față de anul precedent, când cifra de afaceri a fost 91 milioane lei. Din vânzările totale pe piața din România, produsele de înfrumusețare și îngrijire personală au o pondere de 40%, segmentul de nutriție reprezintă 33% din vânzări, iar 18% îi revine gamei de produse de îngrijire a locuinței.

Produsele populare în portofoliul companiei, la ora actuală, sunt nutricosmeticele, gama premium de produse de îngrijire a tenului și noua colecție de produse pentru activități sportive.

“Anul trecut am lansat noi produse și am reușit să extindem interesul pentru produsele și afacerea noastră în rândul unui public mai variat. Pe de o parte, am avut clienți noi, care până acum nu au cumpărat produse Amway și pe de altă parte, mulți dintre partenerii noștri și-au dezvoltat afacerea accesând o categorie nouă de clienți”, a declarat Ioana Enache, citată de wall-street.ro.

Pentru a-și dezvolta mai mult afacerile din România, Amway a investit anul trecut în jur de jumătate de milion de dolari pentru a deschide un centru de business, cu ajutorul căruia a reușit să atragă mai mulți reprezentanți. Pe lângă această investiție, o sumă în jur de 165.000 de dolari a fost destinată programelor de training.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar