A pornit turneul LR Lifestyle! Vezi când ajunge oportunitatea germană în orașul tău

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Turneul-LR-LifestyleLR România a dat startul toamnei cu un turneu național destinat oamenilor și îmbunătățirii calității vieții lor. Turneul LR Lifestyle aduce într-o serie de orașe prezentări ale ofertei companiei germane prin care oamenii au posibilitatea de a-și începe propria afacere și de a-și îmbunătăți stilul de viață și, implicit, calitatea ei.

Turneul Lifestyle a debutat  la Arad, în 16 septembrie, în prezența ambasadorului consacrat LR, Teo Trandafir. Turneul va trece prin alte 12 orașe – București, Brașov, Iași, Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Pitești, Galați, Deva, Baia-Mare și Târgoviște, evenimente ale căror date le puteți urmări în imaginea de mai jos.

CE SE VA ÎNTÂMPLA ÎN TURNEUL LR Lifestyle?

Evenimentele din cadrul turneului LR Lifestyle vor urmări prezentarea unui model de afacere german, testat și de succes și prezentarea unei game extinse de produse exclusiviste, certificate și premiate. În plus, partenerii independenți LR vor împărtăși experiența câștigurilor financiare, ca urmare a finalizării programelor oferite de companie. Tot în cadrul evenimentelor LR Lifestyle, partenerii cu cel mai mare succes în LR vor fi premiați.

Turneul național LR Lifestyle se va încheia cu un eveniment-lansare, pe 28 octombrie, în București, la Hotel Hilton.

Evenimentele sunt deschise tuturor celor care doresc să participe, pe bază de invitaţie. Pentru invitaţii, doritorii se pot adresa companiei la numărul de telefon 021.316.7071 sau pe e-mail la order.ro@LRworld.com

LR România a organizat, în luna iunie, un alt eveniment important, la București. În cadrul acestuia a anunțat un bilanț impresionant: 1.400 de parteneri noi în prima jumătate a anului.

Astfel, în această perioadă vânzările au crescut cu 40% față de aceeași perioadă a anului trecut, numărul persoanelor înregistrate a crescut cu 180%, ceea ce se traduce în 1.400 de noi parteneri, iar bonusurile acordate au depășit suma de 400.000 de lei.

Citește mai multe despre LR România și celelalte companii din domeniul network marketing pe MLM News.

LRturneu

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar