Ponturi pentru școala de vară: Public speaking și Drum Circle

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

scoala de varaPentru că se apropie vacanța de vară, vă oferim de data aceasta două ponturi pentru copii și tineri. Primul dintre ele se referă la un curs de PUBLIC SPEAKING dedicat elevilor din clasele I – XII, care se va desfășura între 23 și 28 iunie, respectiv între 30 iunie si 5 iulie. Pregătit de Răzvan Daba – public speaking coach, fondatorul Speakers Arena, și Romelia Dragnea – psiholog, fondatoarea Edujoy, cursul de vorbire în public este special gândit să fie un joc distractiv prin care tinerii experimentează idei noi, își cresc stima de sine și devin vorbitori mai buni.

Metoda este bazată pe speechuri făcute de tineri despre pasiunile lor, într-un mediu prietenos, feedbackul primit de la toți colegii și de la traineri pentru a ajuta tânărul să își cunoască calitățile și zonele de îmbunătățit și filmarea discursurilor și a exercițiilor pentru a ajuta tinerii să se observe.

Vezi ce pot învăța tinerii într-un astfel de curs și detalii referitoare la înscriere

Al doilea pont este… DRUM CIRCLE, o experiență muzicală spirituală, terapeutică și socială, în care particpanții se strâng într-un cerc pentru a crea ritmuri, a se mișca, a dansa folosind diverse instrumente convenționale și neconvenționale. Drum Circle-urile sunt folosite îndeosebi pentru a alunga stresul, anxietatea, presiunea și pentru a crește imunitatea sistemului nostru și, bineînțeles, să dea un sens comunității!

De ce drum circle pentru copii? Este poate mult mai benefic la copii decât la adulți, fiind aplicat încă de la vârste fragede: dezvoltă atenția distributivă, ritmul, comunicarea cu ceilalți, dezvoltă încrederea în sine, îmbunătățește performanța școlară a copilului.

Vezi aici mai multe detalii despre cursul ținut de Orlando Petriceanu, actor, master drummer, și de Juan Negretti – percuționist.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar