Ponturi de la MLM-iști milionari

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Vă doriți să aveți succes în network marketing? Iată o serie de sfaturi extrem de utile, adunate de Ted Nuyten din interviurile sale cu MLM-iști milionari. Câștigurile milionarilor de mai jos depășesc 50 de milioane de dolari și vin din rețele de milioane de parteneri.

Onyx Coale: Deveniți maeștri ai invitației. Aceasta este cea mai importantă activitate într-o afacere de MLM. Când ai devenit maestru pe această parte NIMENI nu va putea opri afacerea ta sa explodeze!!!

Ruth and Jeff Elliott: Ia afacerea în serios. Urmărește momentumul oamenilor și lasă-i să vadă că ești entuziasmat. Cu cât rămâi mai mult în afacere cu atât înveți mai mult. Acesta nu este un hobby; dacă vrei să ai un venit full-time din această afacere trebuie să te miști!

John Sachtouras:  Prima mea sugestie este să scrie toate motivele pentru care vor să fie parteneri cu o companie MLM. Să scrie toate scopurile, visurile și să adune cât mai multe imagini posibile vizavi de aceste scopuri pentru a crea o “Carte a Visului”, un album la care au nevoie să se uite în fiecare zi. Aceasta este partea cea mai importantă. Acesta este combustibilul care le va alimenta motivația.

Apoi ar trebui să își facă un plan de acțiune zilnic, cu o țintă clară vizavi de rezultate. Ar trebui să muncească mult și să participe la fiecare training al companiei. Ar trebui să nu asculte NICIODATĂ ceea ce spun persoanele cu atitudine negativă, mai ales cele care nu au ceea ce doresc ei să obțină cu această afacere. Dacă vor să devină bogați trebuie să asculte și să copieze doar oamenii bogați și să învețe de la ei.

Robert Hollis: Ai nevoie de un mentor! Care să fie antrenorul tău personal! Toți profesioniștii au mentori, așa că TREBUIE să îți găsești unul! Apoi trebuie să te lași educat, fă ceea ce face mentorul și nu pune la îndoială ceea ce face el! Concentrează-te astfel încât să devii mai bun cu un mic procent în fiecare zi. Ai nevoie doar să devii mai bun, nu te compara cu nimeni!

Tom Alkazin: Niciodată, niciodată, niciodată nu renunța la VISURILE tale! “De ce-ul” tău sau ceea ce  îți dorești de la această industrie pentru tine și familia ta este SINGURUL lucru care te va susține! Apără-l! Și apoi stai conectat la up-line-ul tău de lideri și fă ceva pozitiv ÎN FIECARE ZI pentru a-ți dezvolta afacerea!

Ken Porter: Eu cred că dezvoltarea personală este cea mai importantă cheie către succesul în MLM. Găsește un mentor care are ceea ce vrei tu și urmează-l până la linia de finish.

Matt Morris: Ia această afacere ca pe o profesie, exact ca și cum ai vrea să devii doctor sau avocat. Va urma o curbă a învățării și s-ar putea să nu fie tocmai ușor, dar dacă merită să devii bun la ceva, aceasta merită cu siguranță. În niciun alt domeniu nu poți să faci banii aceștia, cu această libertate din punct de vedere al timpului și să ajuți în același timp atât de mulți oameni să-și schimbe viața. Fii dedicat în a învăța arta și știința network marketingului asemeni unui doctor care învață medicina. Citește tot ce poți despre network marketing, arta de a comunica, leadership și atitudine.

Tara Wilson: Trebuie să îți placă să pregătești, să motivezi și să construiești lideri. Trebuie să deveniți studenți ai industriei de network marketing, să fiți schimbarea pe care vreți să o vedeți la ceilalți.

Sursa: Business For Home

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar