PM International și DSA Kazahstan s-au alăturat Asociației Europene de Vânzări Directe

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

new membersAsociația Europeană de Vânzări Directe – Seldia are doi membri noi: compania PM International și Asociația de Vânzări Directe din Kazahstan. Acestea două aduc numărul total de membri la 44, din care 28 de organizații DSA naționale și 16 companii.

“Creșterea Seldia este sincronizată cu succesul din sectorul nostru”, explică Maurits Bruggink, Director Executiv al Seldia. “Vânzarea directă a crescut în mod constant în ultimii cinci ani în Europa și climatul social și economic se schimbă în favoarea spiritului antreprenorial și a dezvoltării personale. Vânzările actuale din Europa de 20 de miliarde de Euro sunt un indicator al puterii noastre.”

“Aflată într-o dezvoltare rapidă, PM International este a treia companie germană care a devenit membră Seldia în mai puțin de doi ani, după aderarea LR Health Beauty Systems și Energetix în 2012. DSA Kazahstan este al 5-lea DSA al unui stat din afara UE care a devenit membru al Seldia. Creșterea pieței de vânzări directe din Kazahstan este cu mult peste media UE”, spune Bruggink. “Mă aștept ca după această aderare să vedem o sincronizare pe mai departe în ceea ce privește standardele și practicile comerciale, precum și regulamentele. Acest lucru va face mai ușor și transparent procesul pentru companii să facă comerț și să investească în Kazahstan. Membrii Seldia vor beneficia de acum, de un punct de contact local.“

“PM International a recunoscut beneficiile aderării la Seldia”, conchide Bruggink. “Ca voce a industriei vânzărilor directe de la Bruxelles, ne angajăm nu numai în susținerea, dar oferim companiilor și sfaturi pe probleme de reglementare în UE și în statele membre individuale.” Următoarea conferință anuală a Vânzărilor Directe din Europa, organizată de Seldia, va avea loc pe data de 2 octombrie, la Bruxelles!

Sursa:   Seldia

 

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar