PM-International, în topul companiilor inovative germane

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

PM-International AG, una dintre cele mai mari companii de network marketing din Europa, a fost poziționată din nou în Top 100 cele mai inovative companii mijlocii germane, în cadrul Competiției de Inovație organizate de Universitatea Economică din Viena. Este pentru a 11-a oară consecutiv când PM-International ocupă această poziție – un record pentru o companie de vânzări directe.

PM-International, care s-a plasat în Top 10 în clasamentul total, a fost apreciată pentru managementul inovativ atât în ceea ce privește organizarea, cât și în ceea ce privește sectorul de marketing/clienți.

Fondatorul și președintele PM-International, Rolf Sorg, atribuie succesul companiei climatului orientat către inovație. “Ce am putea îmbunătăți” este întrebarea care se pune zilnic la PM-International, a spus Sorg.

PM-International oferă suplimente alimentare (Fitline) și cosmetice (Beauty Line). Compania a fost fondată în 1993 și recent a ocupat poziția 46 în topul companiilor de network marketing realizat de Direct Selling News.

Vezi aici mai multe informații despre compania PM-International

Sursa: Direct Selling News

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar