Planul de compensare corect. Câteva ponturi de la un expert în domeniu

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Right-PlanIată, mai jos, câteva ponturi ale unui plan de compensare MLM de succes, descrise de Michael Sheffield, fondatorul unei companii care oferă consultanță în acest domeniu:

1. Bonusuri de început. Pentru a menține entuziasmul inițial, este utilă introducerea unor bonusuri rapide și plăți de două ori pe lună sau săptămânale.

2. Planuri  cu minimum și plus. Planul de marketing ar trebui să implice un minim al vânzărilor personale în același timp cu recompensarea construcției unei organizații în adâncime.  În cazul sistemelor de recompensare  de tip plus, toate nivelurile de bonus atinse se adaugă la cele anterioare, niciodată în locul acestora.

3. Cel mai bun câștigă cel mai mult. Planul de compensare este recomandat să fie de tip “capitalist” astfel conceput încât să recompenseze constructorii de rețelei de distribuție care contribuie constant la creșterea vânzărilor companiei. Un plan de tip “socialist” împarte profitul între mai mulți distribuitori, încurajând filozofia “câștig fără să fac nimic”.

Planul de compensare MLM, este de părere Michael Sheffield, trebuie să fie o operă de artă, minuțios conceput, fiecare nivel și calificare, fiecare bonus sau discount atrăgând după sine o acțiune specifică și o reacție pozitivă din partea distribuitorilor.

Sursa: Examiner.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar