Piata mondiala de suplimente de nutritie, la 180 miliarde $ in 2020

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

dietary supplementPiaţa de suplimente de nutriţie va atinge 179,8 miliarde de dolari, la nivel global, în 2020, potrivit unui raport al Persistence Market Research.

Asia-Pacific este cea mai mare piaţă de suplimente de nutriţie la nivel mondial. Conştientizarea consumatorului despre beneficiile suplimentelor şi accesul facil la produse sunt punctele forte ale pieţei Asia-Pacific.

Potrivit unui nou raport de piaţă publicat de Persistence Market Research „Global Market Study on Dietary Supplements: Botanical Supplements To Be The Largest Market by 2020”, piaţa mondială de suplimente de nutriţie a fost evaluată la 109,8 miliarde de dolari în 2013 şi se previzionează o creştere la o rată compozită anuală (CAGR) de 7,4% din 2014 până în 2020, la o valoare finală estimată de 179,8 miliarde de dolari în 2020.

Compound_Annual_Growth_Rate

Un interes crescând pentru un stil de viaţă sănătos duce la creşterea consumului de hrană sănătoasă. Suplimentele de nutriţie reprezintă cea mai bună alegere pentru consumatorii care vor să adopte un stil de viaţă sănătos. Ele se prezintă sub diverse forme: tablete, pastile, prafuri, capsule, geluri şi lichide. Îmbătrânirea populaţiei, numărul bolilor cauzate de stilul de viaţă în creştere, costul crescut al îngrijirii sănătăţii sunt unii din cei mai importanţi factori care determină creşterea pieţei de suplimente nutritive.

Numărul crescând al persoanelor vârstnice în America de Nord duce la o creştere a cererii de suplimente nutritive. În ultimii ani, riscul bolilor cronice şi menţinerea sănătăţii la o vârstă înaintată au fost îngrijorările majore referitoare la sănătate care au dus la creşterea cheltuielilor cu produse de nutriţie. În 2012, numărul persoanelor cu vârsta peste 65 de ani și peste era de 40 milioane. Europa este pe locul doi în clasamentul celor mai mari piețe de suplimente de nutriție.

Sursa: http://globenewswire.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar