Piața globală a suplimentelor nutritive continuă pe trend ascendent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

suplimentePotrivit celui mai recent raport publicat de ResearchAndMarkets.com, piața globală a suplimentelor nutritive a fost evaluată la 96 de miliarde în 2017 și se așteaptă ca aceasta să crească cu 6,9 la sută în perioada 2018 – 2023.

Drive-ul acestei piețe este constituit în principal de dorința de prevenție în contextul costurilor tot mai ridicate pentru serviciile medicale și, desigur, din dorința de a evita povara bolii. De asemenea, digitalizarea zonei de retail se așteaptă să accelereze creșterea vânzărilor de suplimente nutritive.

În ceea ce privește tipul de produse căutate, printre acestea se numără vitaminele, acizii grași esențiali, mineralele, plantele, enzimele și proteinele. Segmentul de vitamine a fost evaluat la 34,39 miliarde de dolari în 2017 și se așteaptă să crească cu peste 6% în următorii cinci ani.

Cele mai mari vânzări sunt realizate în zona Asia-Pacific, fiind urmate de America de Nord și Europa.

Trendul ascendent al vânzărilor de suplimente reprezintă o veste foarte bună pentru industria de network marketing, o serie de companii de vânzări directe având în portofoliu produse de nutriție de cea mai bună calitate.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar