Piața globală de produse pentru îngrijire personală va atinge 25 miliarde dolari

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Piața globală de produse pentru îngrijire personală va atinge 25 miliarde dolariPiața globală de produse pentru îngrijire personală va atinge 25 miliarde dolari până în 2025, potrivit unui raport al Grand View Research Inc, informează directsellingnews.com. Studiul companiei americane de cercetare a pieței și consultanță arată că este de așteptat ca cererea în creștere pentru produsele organice și naturale de îngrijire a părului, a pielii și cosmetice să amplifice creșterea pieței în perioada următoare.

Aprobarea din partea organismelor pentru reglementarea normelor de sănătate și siguranță pentru folosirea produselor organice în obținerea diverselor produse de îngrijire personală va genera, cel mai probabil, o creștere a industriei. Inovațiile tehnologice pentru dezvoltarea liniilor de produse eficiente din punct de vedere al costurilor implementate de companii ca The Body Shop, Aveda Corp., Amway și Estee Lauder vor rămâne factori vitali ai succesului creșterii industriei în perioada prevăzută.

Schimbarea percepției consumatorului către produsele organice, împreună cu utilizarea crescândă a produselor care nu dăunează mediului înconjurător, a alimentat creșterea produselor din derivați organici. De asemenea, fabricarea acestor produse ajută la reducerea poluării prin stimularea consumului de resurse naturale și reducerea dependenței de resurse pe bază de petrol.

Cererea în creștere pentru produse de îngrijire a pielii și părului fără ingrediente chimice, împreună cu atitudinile consumatorilor referitoare la îngrijirea personală organică, a contribuit de asemenea la ridicarea industriei.

Iată câteva dintre concluziile importante ale raportului:
• Se preconizează că produsele de îngrijirea pielii vor înregistra o creștere semnificativă în perioada următoare și se anticipează că segmentul se va extinde cu o rată de creștere anuală compusă de peste 10% din 2016 până în 2025. Ingredientele naturale oferă proprietăți anti-oxidante și îmbunătățesc imunitatea pielii; drept urmare, este foarte probabil ca cererea pentru ele să fie mai mare.
• Segmentul de cosmetice a generat venituri de peste 2 miliarde dolari în 2015 datorită creșterii utilizării lor de consumatorii din India, China și Brazilia. Creșterea nivelul de conștientizare a efectelor dăunătoare asociate cu substanțele chimice va alimenta, foarte probabil, o cererea pentru aceste produse în Germania, Franța și Marea Britanie.
• America de Nord a dominat industria globală și a fost evaluată la peste 3,5 miliarde dolari în 2015. Adoptarea Protocolului de la Montreal și Protocolului de la Kyoto în SUA și Canada pentru restricționarea emisiilor de gaze cu efect de seră a obligat producătorii de produse pentru îngrijire personală să folosească ingrediente naturale în produsele lor.
• Numeroase companii implementează inițiative strategice diferite pentru a-și mări prezența globală în industrie. De exemplu, L’Oréal a cumpărat The Body Shop în octombrie 2013 pentru a-și mări cota în acest sector.

Sursa foto: editiontruth.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar