Peste o treime din britanici au cumpărat prin sistemul de vânzări directe

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

WomenShoppingNoi cifre arată că vânzările directe cresc vertiginos în Marea Britanie, cu 34% din populaţie cumpărând, deja, produse prin această metodă, inclusiv prin intermediari, cataloage sau faţă în faţă.

Cercetarea, de la DSA (Direct Selling Association), instituţia de comerţ pentru industrie, dar şi YouGov, demonstrează că 7% din oamenii din Regatul Unit au lucrat ca vânzători direcţi. Cifrele reflectă creşterea în popularitate a industriei în UK, cifrele DSA indicând că 400.000 de persoane fac bani în prezent din vânzări directe – mai mult decât orice alt serviciu part time din ţară.

Vânzările directe includ produse cumpărate dintr-un catalog furnizat de vânzători direcţi (cum ar fi cosmeticele), produse cumpărate în cadrul unei achiziţii de grup (gen echipament de bucătărie sau bijuterii), produse cu demonstraţie făcută acasă la client (cum ar fi produse de machiaj) sau produse cumpărate nemijlocit de la un vânzător direct la evenimente de genul târguri de meserii sau cluburi de fitness (de exemplu carduri sau suplimente nutritive). Printre membrii DSA se numără Avon, Stella & Dot, The Pampered Chef, Neal’s Yard Remedies, Mary Kay şi Arbonne.

„Aceste noi cifre reflectă puterea industriei de vânzări directe în Marea Britanie. Vânzările directe sunt o industrie modernă, dinamică, ce oferă o alternativă reală la serviciul clasic pentru mulţi oameni. Având în vedere că 60% din cei intervievaţi spun că le-ar plăcea să conducă propria afacere sau să aibă program flexibil de lucru, nu e surprinzător că industria continuă să câştige în popularitate.”

          Lynda Mills, Director General, DSA

Sursa: familyfriendlyworking.co.uk

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar