Peste 600 de sportivi au participat la cea de-a patra editie a Herbalife TriChallenge

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

David Ruzsas_Castigator SuperLiga Herbalife TriChallenge Brasov  Peste 600 de sportivi au luat startul duminica, 3 iulie, la a patra editie a TriChallenge Brasov 2016, eveniment organizat cu sprijinul Federatiei Romane de Triatlon.

Organizat de Asociatia Sapte Scari Brasov si Clubul Sportiv Smart Atletic, triatlonul s-a desfasurat in orasul Brasov pe traseul Lacul Codlea, Poiana Brasov si Piata Sfatului si a presupus parcurgerea succesiva a trei probe – inot, ciclism si alergare. Probele de alergare si de ciclism s-au desfasurat pe asfalt, iar proba de inot in Lacul Codlea.

Ciprian Balanescu, multiplu campion national la duatlon si triatlon a fost  imaginea Ciprian Balanescu_Locul 2 SuperLiga Herbalife TriChallenge Brasovevenimenului. Vladimir Draghia a participat alaturi de Mohammad Abedin (Muki), sportiv al Special Olympics Romania in cadrul probei de sprint. Muki a parcurs proba de alergare sprint, insemnand o distanta de 4 km, fiind prima lui participare la un triatlon si a doua participare a unui sportiv cu nevoi speciale la o astfel de competitie de masa.

Rezultate proba Olimpica (1,5 km inot, 47 km bicicleta, 8 km alergare)

Invingatorul Herbalife TriChallenge Brasov, la categoria SuperLiga, destinata sportivilor profesionisti, a fost David Ruzsas, cronometrat cu timpul de 02h 07min 34 sec, urmat de Ciprian Balanescu pe locul doi in  02h 08min 24sec, si pe locul trei Marton Varga, cu timpul 02h 13min 06sec.

La categoria Individual masculin, proba Olimpica a fost desemnat castigator Andrei Dan Dudu, cronometrat cu timpul de 02h 23min 08sec, urmat de Razvan Mihai Staicu pe locul doi in  02h 26min 19sec si pe locul trei Zsolt Langviser, cu timpul 02h 27min 13sec.

La Individual feminin, proba Olimpica, castigatoarea a fost Adel Koter care a trecut linia de finish dupa 02h 52min 01sec.

La Stafeta Olimpic, castigatoare a fost echipa Tyr Team, timpul cronometrat fiind de 02h 12min 33sec. Pe locul doi s-a clasat echipa Mit Brasov, cu 02h 15min 13sec iar pe locul trei, echipa Seven cu 02h 19min 26sec.

Rezultate proba Sprint (500 m inot, 27 km bicicleta, 4 km alergare)

La categoria Sprint Individual masculin, castigator a fost Andras Kiraly, cronometrat cu 01h 09min 12sec. La feminin, pe locul intai a iesit Hajnalka Jakab Benke cu timpul 01h 29min 22sec.

Sprint Stafeta a fost castigata de echipa Fast Boys Roman, cu 01h 18min 38sec.

Vladimir si Muki - finish Herbalife TriChallenge BrasovHerbalife TriChallenge 2016 a avut si o importanta componenta de responsabilitate sociala, o parte din fondurile stranse cu ocazia evenimentului urmand a fi directionate catre Fundatia Special Olympics. Initiativa promoveaza si sustine obiectivele Fundatiei Special Olympics, organizatie care contribuie la integrarea sociala a persoanelor cu dizabilitati intelectuale, oferindu-le sansa de a-si descoperi si dezvolta potentialul si calitatile sportive prin intermediul programelor de pregatire si a evenimentelor competitionale, organizate pe tot parcursul anului.

In acest an, pe langa cadourile oferite de sponsori au fost alocate premii in bani in valoare de 10.600 lei. Herbalife, sponsorul principal al evenimentului a oferit celor peste 600 de participanti produse de nutritie sportiva care sa ii sustina in timpul cursei:  batoane proteice si bautura hipotonica Hydrate H24. Standul Herbalife din Piata Sfatului a fost punctul principal  de hidratare al evenimentului unde toti cei prezenti la eveniment au primit Hydrate, bautura hipotonica care asigura o hidratare corecta, atat de necesara mai ales  in zilele cu temperaturi ridicate.

Partenerii institutionali: Federatia Romana de Atletism Primaria Brasov.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar