Peste 500 de participanti la evenimentul SELDIA dedicat antreprenoriatului feminin

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Peste 500 de persoane vor participa la evenimentul cu tema “Femeile-Antreprenoare: 5 piloni de dezvoltare”, organizat de SELDIA (Asociația Europeană a Vânzărilor Directe), în perioada 19-21 Februarie 2013 în Parlamentul European.

În contextul Planului de acțiune Antreprenoriat 2020 recent lansat de Comisia Europeană și al încercării de a stimula antreprenoriatul la nivelul UE, acest eveniment este un punct de reper important în direcția strategiilor Parlamentului European în privința emancipării femeilor antreprenoare și a stopării discriminării sexuale.

Evenimentul va fi deschis oficial cu un discurs susținut de Viviane Reding, vicepreședinta Comisiei Europene. Pe parcursul celor 3 zile, printre mulți alții, vor avea intervenții și oficiali din România, Norica Nicolai și Minodora Cliveti (membre ale Parlamentului European).

Demersul se bucură de susținerea a 25 de ONG-uri cu activități în domeniul antreprenoriatului pentru femei și 15 reprezentante ale sexului frumos în Parlamentul European.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar